آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط سارا تقی لو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزشگاه نقش آهنگ خیلی راضی ام .کلاسهای موسیقی کودک با خانم سیاح برای فرزندم ثبت نام کردم و الان خیلی خوب پیشرفت کرده. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالهایی که دختر خدمت ایشون بود خیلی از نظر شخصیت و درس خوندن و تمرین جدی پیانو عالی بود من و همسرمم واقعا تو تیم ایشون همونی بودیم که روز اول تو مشاوره ازمون خواسته شد ،برای استاد آرش رحیم بیکی مدرس خوب پیانو آرزوی سلامتی و موفقیت دارم ،شنیدم شعبه آموزشگاه به میدان توحید منتقل شد 🌹🌹🙏
واقعا جز بهترین اساتید پیانو هست استاد آرش رحیم بیکی،بسیار با احترام ،دلسوز برای هنرجوها و خب هنرجوها هم تواناییهای انحصاری نسبت به دیگر هنر آموزها دارن ،به نظرم اخلاق خوب خیلی در بستر افراد حرفه ای باعث پیشرفت میشه
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط زهرا زارع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاسهای آنلاین راضی ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط سروناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای آنلاین خیلی خوبه.استاد خیلی وقت می ذاره ویدئو ،فایل و ... میفرسته.احساس می کنم حتی پیشرفت بیشتری هم داشتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط محمدرضا رفیعی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از سیستم آموزشی و مدیریت آموزشگاه موسیقی نقش آهنگ خیلی راضی ام . در دوران بیماری کرونا هم با برگزاری کلاسهای آنلاین باعث شد پیشرفت خوبی داشته باشم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط رهام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من اخیرا توی این آموزشگاه ثبت نام کردم. هم محیط خوب و مدیریت خوبی داره هم با توجه به افزایش قیمت آموزشگاه های دیگه این آموزشگاه خیلی قیمتش مناسبه و افزایش قیمت نداشته نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط نیوشا نوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار آموزشگاه خوبیه.مدیریت و کیفیت آموزشو استادای خوبی تدریس میکنند.جزو معدود آموزشگاه های زیر نظر فنی حرفه ای هم هست که پایان دوره مدرک می تونیم بگیریم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط رضا محمدزاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاسهای تار استاد داوود سعادت خیلی راضی ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --سعادت آباد توسط پارمیس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاسای ویولن خیلی راضیم.خیلی خوبه که جمعه ها هم کلاس دارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
ورود عضویت