آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط نوید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خونه ام گیشائه ولی آموزشگاه موسیقی نقش آهنگ توی سعادت آباد می رم.به خاطر استاد گیتار الکتریک خوبی که داره . خیلی راضی ام و آهنگ های زیادی می زنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط ساغر اعتماد سرشت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا شایسته این همه تعریف هستید ممنونم از اساتید فوق العادتون 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط لعیا خدارحمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره موسيقي كودكشون عاليه روش تدريسشون جوريه كه بچه ها نهايت ١ سال به ساز تخصصي ميرسن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط پندار جراسمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی نقش آهنگ واقعا عالیه .با استاد حیرت پور ویولن کار میکنم و واقعا راضی ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط خشایار قبادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین متد رو برای تدریس داره این آموزشگاه،واقعا عالی و دقیق و وقت شناس هم هستن،کنسرت های هنرجوییشون هم بسیار سطح بالاست و تمامی بچه ها به آنچه که مینوازند تسلط دارند ۴۴۹۷۶۴۷۷ ۴۴۹۷۶۴۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط محسن کامکار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در کل آموزشگاه خیلی خوبیه .هم موسیقی هم نقاشی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط الهام واعظ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام و عرض خسته نباشید دارم ما از مجموعه دل انگیزان بسیار راضی هستیم،هم اساتید خوبی دارن و هم محیط سالم و صمیمی،این آموزشگاه رو به همه شما بانوان عزیز پیشنهاد میکنم،خودم کلاس سنتور میرم و 2 تا دخترامو کلاس ارف ثبت نام کردم و نزدیک به 7 ماهه که در خدمتشون هستیم و استفاده میکنیم،شهریه هاشون نسبت به آموزشگاه های دیگه پایین تر هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط ساینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاسهای سه تار استاد سعادت خیلی راضی . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط کامران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با استاد درودیان گیتار کار می کنم . خیلی مدرس خوب و با تجربه ای هسن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
ورود عضویت