اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط سپنتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم جودکی تو کلاس کر معجزه میکنه واقعا، این همه انرژی و شور و شوق رو پسرم برای هیچ کلاس و معلمی نداره. واقعا عالین و خیلیم تو یادگیری موسیقیش تاثیر مثبت گذاشته، خیلی خیلی راضیم واقعا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط ساغر اعتماد سرشت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا شایسته این همه تعریف هستید ممنونم از اساتید فوق العادتون 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط لعیا خدارحمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره موسيقي كودكشون عاليه روش تدريسشون جوريه كه بچه ها نهايت ١ سال به ساز تخصصي ميرسن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط پندار جراسمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی نقش آهنگ واقعا عالیه .با استاد حیرت پور ویولن کار میکنم و واقعا راضی ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط خشایار قبادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین متد رو برای تدریس داره این آموزشگاه،واقعا عالی و دقیق و وقت شناس هم هستن،کنسرت های هنرجوییشون هم بسیار سطح بالاست و تمامی بچه ها به آنچه که مینوازند تسلط دارند ۴۴۹۷۶۴۷۷ ۴۴۹۷۶۴۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط محسن کامکار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در کل آموزشگاه خیلی خوبیه .هم موسیقی هم نقاشی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط الهام واعظ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام و عرض خسته نباشید دارم ما از مجموعه دل انگیزان بسیار راضی هستیم،هم اساتید خوبی دارن و هم محیط سالم و صمیمی،این آموزشگاه رو به همه شما بانوان عزیز پیشنهاد میکنم،خودم کلاس سنتور میرم و 2 تا دخترامو کلاس ارف ثبت نام کردم و نزدیک به 7 ماهه که در خدمتشون هستیم و استفاده میکنیم،شهریه هاشون نسبت به آموزشگاه های دیگه پایین تر هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط ساینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاسهای سه تار استاد سعادت خیلی راضی . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --گیشا-کوی نصر توسط کامران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با استاد درودیان گیتار کار می کنم . خیلی مدرس خوب و با تجربه ای هسن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
ورود عضویت