آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط رنجبر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، من توی این آموزشگاه کلاس گیتار الکتریک می رم. خیلی علاقه داشتم اما هر جایی ندارن. استادش عالیه می تونین کارشو توی پیج آموزشگاه ببینین. bell_music_academy نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم قبلا کلاس پیانو میرفت اما مشکل آموزشگاهش این بود که اجرای کلاسی و کنسرت هنرجویی نداشتن. اما اینجا هم آخر هر فصل اجرای کلاسی برای چدر و مادرها دارن هم سالی یک بار اجرا در تالار انتظامی یا نیاوران دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق
آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط آناهیتا.ر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تعریفشو زیاد شنیدم. ظاهرا اسمش از بل به هماهور تغییر کرده اما مدیریت عوض نشده.مدیریت خوبی داشت. من می خوام کلاس پیانو برم پیش خانم اتفاق نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط حمید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام، من به آموزشگاه موسیقی بل میرم کلاس تبلا پیش آقای امیرحسینی. پیش استاد خوبی شاگردی کردن خیلی با اخلاق و با حوصله هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط م.ر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من توی توانیر زندگی می کنم. سالها آموزشگاهی نداشت اما خدارو شکر راحت شدیم. آموزشگاه خوبیه خیلی احساس راحتی می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط محبوبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام، من توی آموزشگاه موسیقی بل پیش آقای هیوا رنجبر کلاس دف میرم. خیلی راضیم. ممنون از ایشون که توی مدت کمی واقعا پیشرفت داشتم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط سهیلا راد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خونه ی ما توی توانیر قرار داره. راحت شدیم خیلی آموزشگاه به خونم نزدیکه. من اونجا کلاس دف میرم. استادم آقای هیوا رنجبره. سرپرست گروه دفنوازان هیژان هستند. امیدوارم یه روزی منم بتونمبه این گروه راه پیدا کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط مونا سرابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کادر آموزشگاه موسیقی بل به خصوص خانم پورداداش تشکر می کنم واقعا از دل و جون برای بچه ها وقت میزارن و خیلی محیط شاد و پویایی داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط سایه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من قبلا به آموزشگاهی توی گاندی بودم اما تعطیل شد. الان در آموزشگاه بل ثبت نام کردم. هم مسیرم می خوره و هم اساتید و محیط خوبی داره. من در کل از این آموزشگاه راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
ورود عضویت