آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قیطریه - شریعتی توسط ندا فرهی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من به پیشنهاد یکی از اقوام با آموزشگاه موسیقی ساسان آشنا شدم از هر نظر آموزشگاه خوب و بی نظیریه ممنون از زحماتشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قیطریه - شریعتی توسط نیک آیین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر من چند ماهی هست که به کلاس های این مجموعه می ره و خیلی از روند آموزشی و پیشرفتش راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط مهرداد پیروز فر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه موسیقی ریتم اوا هست چون من خودم در این آموزشگاه با موسیقی کلاسیک آشنا شدم و در حال حاضر خیلی راضی هستم و نام استادم آقای رضا صادقی هست در رشته پیانو کلاسیک نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط علیمردانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از جناب آقای ابراهیمی مدرس سه تار آموزشگاه ریتم آوا کمال تشکر را دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قیطریه - شریعتی توسط سوگل صبوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و خواهرم به کلاس سنتور و تنبک آموزشگاه موسیقی ساسان می ریم خیلی همه چیز عالیه، محیطش،سیستم اداره آموزشگاه اینکه برای تک تک هنر جو ها ارزش قائل هستن، اساتید خوب و حرفه ای واقعا عالیه قیمتاشونم خیلی به صرفه و خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قیطریه - شریعتی توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
ورود عضویت