آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط شیرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا عالی و بدون نقص نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام 1 ماهه کلاس هنگدرام تو آموزشگاه موسیقی آوای ماهان ثبت نام کردم . مدتها دنبال یه آموزشگاه نزدیک بودم که این ساز و درس بدند. استادش هم خیلی خوبه.
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط معصومه رضوانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش به کودکانشون خیلی خیلی عالی بود و من خیلی راضی بودم و دختران من به تازگی ساز پیانو رو در همین آموزشگاه شروع کردند تشکر فراوان از زحمات شما 44061954 44976482 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط رهام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خوب و مرتبیبه.کادر با تجربه تدریس می کنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط صحرا مهدوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از تمام چيزهاي خوب آموزشگاه دل انگيزان بگذريم از همنوازي اساتيد هنگام تدريس نميشه گذشت،نحوه كار اساتيدشون با هنرجوها انقدر خوبه كه اعتماد به نفس آدم رو بالا ميبرن و خيلي زود آهنگ نواختن رو اصولي شروع ميكنيد و ميتونيد همنوازي كنيد من قبلا آموزشگاه ديگه اي ميرفتم ولي استاد خودش به نواختن مسلط نبود چه برسه به تدريس شماره آموزشگاه دل انگيزان رو ميذارم براي كساني كه دنبال آموزشگاه خوب ميگردن ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه نقش آهنگ به عنوان بهترین آموزش نقاشی و موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط پرنا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزشگاه موسیقی نقش آهنگ خیلی راضی ام.استاد حیرت پور استاد ویولن خیلی خوبی هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقش آهنگ
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط الهام واعظ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام و عرض خسته نباشید دارم ما از مجموعه دل انگیزان بسیار راضی هستیم،هم اساتید خوبی دارن و هم محیط سالم و صمیمی،این آموزشگاه رو به همه شما بانوان عزیز پیشنهاد میکنم،خودم کلاس سنتور میرم و 2 تا دخترامو کلاس ارف ثبت نام کردم و نزدیک به 7 ماهه که در خدمتشون هستیم و استفاده میکنیم،شهریه هاشون نسبت به آموزشگاه های دیگه پایین تر هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط راضیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسای صبحشون 15درصد تخفیف داره و ما خیلی خوشحالیم از این تخفیف من سه تا فرزندامو میبرم برای آموزش و خیلی به نفعم شده از پیشرفت بچه ها و استادشون هم خیلی راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط سوده خاکی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من با تعاریف شما عزیزان رفتم و آموزشگاه دل انگیزان ثبت نام کردم و خیلی راضیم،ممنون از راهنماییتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --پاتریس - شهرآرا توسط نجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به دلیل پر بودن کلاس های عصر و شبشون از شنبه تا چهارشنبه برای کلاس های صبحشون از ساعت 7 صبح الی 13 ظهر 20 درصد تخفیف گذاشته،خواستم اطلاع رسانی کنم دوستانی که تمایل دارن برن واسه ثبت نام،من خودم و دخترم برای سنتور و گیتار ثبت نام کردیم،واقعا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
ورود عضویت