اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط کاوه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای یادگیری آواز ایرانی چندین سال است از محضر استاد صفی زاده در آموزشگاه چکاد بهره میبرم. بسیار خرسندم از اینکه با این استاد نازنین و فرهیخته کار میکنم.محیط و پرسنل آموزشگاه هم بسیار خوب هستند. از هر جهت راضی هستم و این مرکز را به همه پیشنهاد میدهم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط فریال امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد بهمن در زمینه آموزش ویلن بسیار بسیار حرفه ای و با حوصله هستن ممنونم از مدیریت و کادر خوب این آموزشگاه 44976477 44976482 44061954 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط نوشین شاهرودی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است وقتی دل انگیزان رفتم فهمیدم این همه تعریف الکی نیست و واقعا لایقش هستید مجموعه خیلی خوبتون و اساتید عالیتون شما رو تو منطقه متمایز کرده ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط اقبال نژاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا از كادر بي نظيرتون متشكرم دخترم بسيار به شما و مجموعه تان علاقه مند است و ما هم از رضايت و پيشرفت ايشون راضي هستيم و نهايت تشكر را از مديريت خوب دل انگيزان داريم تماسشون ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط آرام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاهشون فوق العادست ❤️❤️❤️ ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط آرمین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون از آموزشگاه موسیقی چکاد به خاطر اساتید تحصیلکرده و توانایی که دارن، سایت آموزشگاه را بازدید کنید تا متوجه منظورم بشید.با افتخار هنرجوی استاد عزیز آقای کیوانی هستم برای فراگیری ساز پیانو با سپاس از زحمات ایشون و مسئولان مجموعه نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط بابک به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دل انگيزان همه كلاساشون پره بايد رزرو كنيد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط شیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی چکاد خیلی خوبه و من دوست محیطش رو دوست دارم، برخوردا خوبه ، دخترم ارف هم میومد یه سال و نیم اینجا و الان پیش خانم ملکی پور قانون آموزش میبینه با سپاس از کل مجموعه نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پیانو رو در آموزشگاه موسیقی چکاد و زیر نظر آقای کیوانی آموزش می بینم خیلی اصولی و اکادمیک تدریس می کنند.بسیار سپاسگزارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط خسرو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است چند وقته پسرم رو بردم آموزشگاه موسیقی چکاد برای کلاس پیانو، استادشون آقای محسنی خیلی خوبن و خوب باهاشون ارتباط گرفتن . به همه پیشنهادشون میکنم خارج تحصیل کردن ، اونجا حتی تدریس کردن خیلی با تجربه ان نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
اموزشگاه موسیقی چکاد به عنوان بهترین اموزشگاه موسیقی محله --طرشت توسط مایا و مونا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سپاس از آموزشگاه چکاد و مسئولین عزیزش برای راهنمایی و مشاوره با صبر و حوصله ا که انجام میدن ، مخصوصا برای بچه ها. بچه هام رو برای موسیقی کودک بردم اونجا ، به خاطر شرایط خاصشون کلاس ارف خصوصی گذاشتمشون با خانم افشار، خیلی باصبر و حوصله و اصولی باهاشون کار میکنن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه موسیقی چکاد
ورود عضویت