آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --الهیه - تجریش توسط رها تهرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من آموزشگاه ریتم اوا رو درپاسداران رو به دوستانی که سمت پاسداران هستن پیشنهاد میدم چندتا آموزشگاه رفتم ولی راضی نبودم،کلاسهای گیتار و سلفژ رفتم و خیلی نتیجه گرفتم، دوستم هم کلاس پیانو میره و راضی هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من از طریق یکی از دوستان با آموزشگاه موسیقی ساسان آشنا شدم خیلی خیلی آموزشگاه خوبیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط نامور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس سه تار این آموزشگاه رو می رم خیلی از همه چیز راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط مونا مهربان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای یادگاری ساز دهنی به آموزشگاه موسیقی ساسان می رم و خیلی خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط فرنام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی ساسان رو دوست خیلی خوبم به من معرفی کرد یه دنیا ازش ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط کیان افشار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است 26294192 کلاس ویولون این آموزشگاه خیلی عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط احدوند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از تجریش تا جردن می رم به خاطر خیلی چیزا اساتید خوب محیط خیلی قشنگ و عالی پیشرفت چشمگیرم هر ترم فوق العاده ن مرسی از کادر خوبشون مرسی از مدیریت خوب نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط محمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هرکی دنبال آموزشگاه موسیقی تجریش میگرده بره مهر آهنگ کیان خیلی قیمتش عالیه و هم کارشون تخصصیه من که راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط آرش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من که از ۱۰ساله دارم میرم مهر آهنگ کیان خیلی خوش برخوردن و راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط فریبا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی مهر آهنگ کیان خیلی محیطش عالیه هم قیمتش هم محیط واقعا عالیه . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط نداف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من آموزشگاه موسیقی ساسان رو خیلی دوست دارم، محیط خیلی قشنگ و هنری، اساتید خوب و حرفه ای، همه چیز عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت