آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --الهیه - تجریش توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من از طریق یکی از دوستان با آموزشگاه موسیقی ساسان آشنا شدم خیلی خیلی آموزشگاه خوبیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط نامور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس سه تار این آموزشگاه رو می رم خیلی از همه چیز راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط مونا مهربان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای یادگاری ساز دهنی به آموزشگاه موسیقی ساسان می رم و خیلی خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط فرنام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی ساسان رو دوست خیلی خوبم به من معرفی کرد یه دنیا ازش ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط کیان افشار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است 26294192 کلاس ویولون این آموزشگاه خیلی عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط احدوند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از تجریش تا جردن می رم به خاطر خیلی چیزا اساتید خوب محیط خیلی قشنگ و عالی پیشرفت چشمگیرم هر ترم فوق العاده ن مرسی از کادر خوبشون مرسی از مدیریت خوب نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط محمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هرکی دنبال آموزشگاه موسیقی تجریش میگرده بره مهر آهنگ کیان خیلی قیمتش عالیه و هم کارشون تخصصیه من که راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط آرش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من که از ۱۰ساله دارم میرم مهر آهنگ کیان خیلی خوش برخوردن و راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --الهیه - تجریش توسط فریبا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی مهر آهنگ کیان خیلی محیطش عالیه هم قیمتش هم محیط واقعا عالیه . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --الهیه - تجریش توسط نداف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من آموزشگاه موسیقی ساسان رو خیلی دوست دارم، محیط خیلی قشنگ و هنری، اساتید خوب و حرفه ای، همه چیز عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت