آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --خراسان توسط شکوفه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو یک ترم کلاس گیتار پاپ تو این آموزشگاه کلی ریتم و آکورد یاد گرفتم ۰۲۱۵۵۳۱۸۳۶۳ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --خراسان توسط فروزان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من هنرجوی پیانو ی آموزشگاه رنسانس هستم و واقعا از برخورد استاد و صبر و حوصله ی ایشون و نحوه ی تدریسشون کاملا راضی هستم و خوشحالم که این ساز و این آموزشگاه رو انتخاب کردم55318363 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --خراسان توسط حسین نجاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه خواستید این اینستاگرام آموزشگاه محمد اسماعیلی ست amoozeshgah_music نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت