آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به هنرجوهای جدی موسیقی شدیدا توصیه می شه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط مژده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پسرم رو به کلاس پیانو آموزشگاه موسیقی ساسان می برم محیط خیلی خوبی داره استادا هم خیلی خوبن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط فاطمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر من مدتی هست که کلاس های گیتار این آموزشگاه رو می ره واقعاً کارشون خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط نیازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم رو برای یادگیری پیانو به آموزشگاه موسیقی ساسان می برم و خیلی راضی هستم به خواهرم هم پیشنهاد کردم اونم خیلی راضی هست واقعاً آموزشگاه بی نظیریه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط نسترن ایمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من الان 6 ماهه که بچه ام رو کلاس ارف اموزشگاه ریتم اوا ثبت نام کردم و خیلی راضی هستم اسم استادش خانم سحر شاطری هست 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط پانیذ عبدالله زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس گیتار و خواهرم کلاس ویولون این آموزشگاه رو انتخاب کردیم خیلی خوبه به همه پیشنهاد می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط پروانه پور نعمت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم رو کلاس پیانو این آموزشگاه می برم اول از همه که باید بگم از کل روند اداره آموزشگاه خیلی راضیم،اینکه برای هر ساز و سبکی طرح درس جدا و مخصوص دارن، آزمون کتبی و عملی آخر ترم پیگیری منظم وضعیت یادگیری هنر جو ها همه خیلی عالیه و اینکه اساتید خیلی خوبی هم داره واقعا می تونم به جرات بگم آموزشگاه موسیقی ساسان یکی از بهترین آموزشگاه های تهران هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --قلهک - قیطریه جنوب توسط نسیم فکرت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های ارف این آموزشگاه خیلی خیلی خوبه ممنون بابت این همه توجه به جزییات و دغدغه برای یاد گیری هنر جو ها نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت