آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --دربند - منظریه توسط مریم احسان پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ریتم اوا با اساتید بسیار مجرب و فضایی بسیار گرم و عالی و با نظم در منطقه پاسداران میباشد و با برگزاری کنسرتهای دوره ای باعث ایجاد انگیزه و تلاش در هنرجو میشود 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --دربند - منظریه توسط هنگامه سمیعی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از بهترین آموزشگاه های شمال و شرق تهران از نظر داشتن اساتید حرفه ای و آکادمیک نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --دربند - منظریه توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --دربند - منظریه توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --دربند - منظریه توسط آلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آوازپاپ میام و واقعا از استاد کی منش راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --دربند - منظریه توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من می خوام توی این آموزشگاه آواز ثبت نام کنم از توی کانال اینستاگرام آموزشگاه دیدم خانم ملانی آوانسیان اونجا تدریس می کنه. خیلی تعجب کردم اما انگار صحت داره.حتما می شناسیدش یکی از بهترین هاست و واقعا موقعیت خوبیه شمارش 88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی طنین دلنواز به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی طنین دلنواز محله --دربند - منظریه توسط نوید درحشان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این مجموعه به مساحت 300 متر مربع در ساختمانی نوساز و شیک واقع در منطقه ی جردن با دسترسی مناسب قرار دارد و با امکاناتی نظیر 8 اتاق بزرگ و مجهز جهت برگزاری کلاسهای آموزشی، یک سالن بزرگ (vip) با ظرفیت 70 نفر جهت برگزاری کنسرت های آموزشی پذیرای دوستداران هنر می باشد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی طنین دلنواز
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --دربند - منظریه توسط امیر اسماعیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون برای فراهم کردن چنین محیطی برای آموزش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت