آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط شایان مرادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسرم 7 سالشه و عاشق گیتار بود.الان چند ماهه آموزشگاه بل فرستادمش. خیلی راضیم می تونه یه آهنگ هایی بزنه و همراهش بخونه. شماره تماس آموزشگاه 88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط رضا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی بل داره یک کارگاه ۲ ساعته آشنایی با دف و دفنوازی با حضور آقای هیوا رنجبر سرپرست گروه دفنوازان هیژان برگزار نی کنه. این کارگاه به صورت رایگان برگزار میشه. به نظرم خیلی مفید باشه. خواستم به دوستان اطلاع رسانی کرده باشم. برای ثبت نام با شماره ۸۸۶۴۵۶۳۲ تماس بگیرید. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط جامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد ذاکری مدرس سنتور این آموزشگاه بسیار با حوصله هستن،من واقعا راضیم،ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط رحمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اول دختر کوچیکم توی این آموزشگاه کلاس پیانو پیش خانم اتفاق می رفت. بعد من دیدم بهتره از فرصت استفاده کنم. خودمم سه تار پیش آقای پورداداش ثبت نام کردم. خیلی راضیم روش جدیدی داره من توی این سن، راحت یاد میگیرم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی محیط خوب و صمیمی داره. استاداش خیلی حرفه ای هستند. به نسبت کارشون قیمتش از همه جا ارزون تره. حتما برای تحقیق با این آموزشگاه هم تماس بگیرید88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط فروغ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای پسرهام دنبال کلاس گیتار بودم. اینجا از همه آموزشگاه ها ارزون تره و امکانات و معلمش عالیه .برای من قیمت خیلی مهم بود چون دو تا پسرهامو می خواستم کلاس بفرستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط نیما رفعت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی کمکم کردین ممنون ازتون من خیلی وقت بود که دنبال استاد تنبور بودم که خیلی هم خوب و وارد باشه. من تحقیق کردم آقای کلاه بخش یکی از بهترین ها هستند. شماره آموزشگاه رو برای عزیزان دیگه میزارم 88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط پیمان باغی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به کلاس عود این آموزشگاه بهنام کلاهبخش خیلی از ایشون راضیم. جالب اینه که تنبور هم درس میدن. تنبور خیلی کم تدریس می شه شمارش 88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط پیام رحیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی از آموزشگاه بل راضیم. جالب اینجاست که همه روزه از 9 صبح تا 9 شب هستند. برای من که کارم شیفتیه خیلی خوبه. شمارشو براتون میزارم شاید به دردتون بخوره88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط نازنین اربابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی تحقیق کردم. قیمت این آموزشگاه از همه ی آموزشگاه های اطراف ارزون تر بود. فکر کردم شاید محیطش یا استاداش خوب نیستن. وقتی حضوری رفتم دیدم خیلی محیط تمیز و شیکی داره و هم استاداش خیلی خوبند.شمارش88645169 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط ترانه رفعتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی از آموزشگاه بل راضیم و واقعاٌ تبریک میگم با توجه به سابقه تاسیس، مجموعه بسیار خوب و کاربلدی جمع آوری شده 88645632 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
ورود عضویت