آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط هانيه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا ممنونم از استاد امين زاده كه گيتار رو انقدر خوب و با حوصله به من آموزش ميدن،فكر نميكردم يه روز به اين خوبي بتونم ساز بزنم😍😍😍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط رضا رضوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من اونجا پیش آقای هیوا رنجبر کلاس دف میرم. خیلی شیوه ی جدیدی برای آموزش دارم. آرزو دارم پیشرفت کنم تا بتونم به گروه دفنوازان هیژان راه پیدا کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط نجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به دلیل پر بودن کلاس های عصر و شبشون از شنبه تا چهارشنبه برای کلاس های صبحشون از ساعت 7 صبح الی 13 ظهر 20 درصد تخفیف گذاشته،خواستم اطلاع رسانی کنم دوستانی که تمایل دارن برن واسه ثبت نام،من خودم و دخترم برای سنتور و گیتار ثبت نام کردیم،واقعا عالیه 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی شیدا به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی مرزداران محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط مرادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای من پررنگ ترین امتیاز این اموزشگاه تنوع اساتید برای هر ساز هست و اینکه تقریبا هر روزی از هفته بیشتر سازها رو دارن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدا
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط کورش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کادر خیلی خوبی دارید،ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سپاس از کادر خوبتون نحوه آموزشتون به کودکان قابل ستایشه،من دخترم ۴ سالشه و خیلی به موسیقی علاقه مند شده و مدیون زحمات شما هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط بهنام عزیزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دل انگیزان بهترینه،هم از لحاظ محیط،هم از لحاظ استاد،هم از لحاظ برخورد،خیلی هم منصف هستن،کنسرت هاشونم سطح بالایی داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط سپیده رحمتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دل انگیزان تو صادقیه رو به همه پیشنهاد میکنم،هم از نظر شهریه مناسبه،هم استادای فوق العاده با حوصله و تحصیلکرده ای داره،هم مدرک پایان دوره میدن،محیط سالم و صمیمی داره و برخورد خوبشون از همه متمایزشون میکنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط ماندانا زاهدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد تار و سه تار این آموزشگاه عالیه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط نسیم صافی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است لذت میبرم از محیط گرمتون و رفتار خوبتون و ممنونم از استادم جناب آقای رجبی که منو در یادگیری ساز سه تار بسیار جلو بردن و ساز زدن رو که یه رویا بود برام به واقعیت تبدیل کردن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط كيومرث به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين هستيد،پايدار باشيد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
ورود عضویت