GOLPAYEGANI
fekr kona hamun golpaye sabeghe..val b har hal ba inke zahere khubi adare vali khub kar mikonano ostadaye khubi dare!
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط سعید محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد سحر شاطری مدرس درامز و کاخن بسیار حرفه ای و متبحر هستن در انتخاب این استاد و آموزشگاه ریتم آوا شک نداشته باشید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط آلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آوازپاپ میام و واقعا از استاد کی منش راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط نفیسه کریمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2 سال دارم تو اموزشگاه ریتم اوا گیتار پیش استاد یوسفی نژاد یاد میگیرم و خیلی خیلی راضیم این شماره اموزشگاه است22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط مریم احسان پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ریتم اوا با اساتید بسیار مجرب و فضایی بسیار گرم و عالی و با نظم در منطقه پاسداران میباشد و با برگزاری کنسرتهای دوره ای باعث ایجاد انگیزه و تلاش در هنرجو میشود 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --شهرک محلاتی-مینی سیتی توسط محمد حسین میری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین دوره گیتار بود ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت