آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --جلفا توسط هلیا اکبر دوست به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آذرنگ میرم واقعا از استادم راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط نگار ارادتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی عالی عالی آموزشگاه موسیقی آرنیک جز بهتریناست من حتما پیشنهاد میکنم حتما برید از نزدیک ببینید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط مهیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه 4 ساله که من هنرجوی اسن آموزشگاهم برای ما تا حالا 4 تا کنسرت گذاشتن برنامه ریزیشون برای هنرجو خیلی عالیه اگه کسی دنبال آموزشگاه خوبه من اینجا پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
من از اموزشگاه موسیقی پویش بسیار راضی ام... اساتید با اخلاق و حرفه ای هستند. این اموزشگاه از محیط سالمی هم برخوردتر است.
تلفن اموزشگاه موسیقی پویش: 22874973
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط مطلبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتید ریتم آوا رو از دست ندید چون برند هستن و تو هر آموزشگاهی کار نمی کنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط فاطمه عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر و پسرم هر دو تو آموزشگاه ریتم آوا هستن دخترم شاگرد خانم عامری استاد پیانو است و پسرم پیش استاد ابراهیمی تار یاد می گیره محیط آموزشگاه خیلی برای بچه ها امن و مناسبه و پیشرفت خیلی خوبی داشتن از مدیریت و اساتید آموزشگاه تشکر می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط مسعود حمیدیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس گیتار این مجموعه رو شرکت کردم و خیلی راضی هستم نسبت به چند تا آموزشگاهی که قبلاً می رفتم از همه لحاظ بالاتره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط نیوشا امیری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم رو می برم کلاس ارف خیلی با چیزی که تو مهدکودکش بود فرق داره بچه م خیلی خوب داره یاد می گیره و علاقه مند شده چند ماه دیگه می تونه بره ساز اصلی رو شروع کنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت