آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --جلفا توسط مينا زهري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام خدمت دوستان آموزشگاه آذرنگ بسیار آموزشگاه خوبی هستش من کلاس تمبک میرم خیلی خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط نگار ارادتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی عالی عالی آموزشگاه موسیقی آرنیک جز بهتریناست من حتما پیشنهاد میکنم حتما برید از نزدیک ببینید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط مهیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه 4 ساله که من هنرجوی اسن آموزشگاهم برای ما تا حالا 4 تا کنسرت گذاشتن برنامه ریزیشون برای هنرجو خیلی عالیه اگه کسی دنبال آموزشگاه خوبه من اینجا پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
من از اموزشگاه موسیقی پویش بسیار راضی ام... اساتید با اخلاق و حرفه ای هستند. این اموزشگاه از محیط سالمی هم برخوردتر است.
تلفن اموزشگاه موسیقی پویش: 22874973
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط مطلبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتید ریتم آوا رو از دست ندید چون برند هستن و تو هر آموزشگاهی کار نمی کنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --جلفا توسط فاطمه عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر و پسرم هر دو تو آموزشگاه ریتم آوا هستن دخترم شاگرد خانم عامری استاد پیانو است و پسرم پیش استاد ابراهیمی تار یاد می گیره محیط آموزشگاه خیلی برای بچه ها امن و مناسبه و پیشرفت خیلی خوبی داشتن از مدیریت و اساتید آموزشگاه تشکر می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط مسعود حمیدیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس گیتار این مجموعه رو شرکت کردم و خیلی راضی هستم نسبت به چند تا آموزشگاهی که قبلاً می رفتم از همه لحاظ بالاتره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --جلفا توسط نیوشا امیری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم رو می برم کلاس ارف خیلی با چیزی که تو مهدکودکش بود فرق داره بچه م خیلی خوب داره یاد می گیره و علاقه مند شده چند ماه دیگه می تونه بره ساز اصلی رو شروع کنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت