آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --اتابک-بیسیم-پارک ولیعصر توسط حسن سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای دوره گیتار رفتم آموزشگاه محمد اسماعیلی خیلی راضی بودم 02188171230 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --اتابک-بیسیم-پارک ولیعصر توسط shahram به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ..کلاس های آواز آموزشگاه رنسانس خیلی خوب هستن و استاد هم کاملا باحوصله و بینظیر .. بنده هنرجوی این آموزشگاه هستم و کاملا راضی هستم از آموزشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --اتابک-بیسیم-پارک ولیعصر توسط shahruoz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آواز سنتی این آموزشگاه و میرم و خیلی راضیم ردیف آوازی دوامی و کریمی آموزش میدند ۵۵۳۱۸۳۶ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
ورود عضویت