آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --بریانک توسط صبا اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای یادگیری سنتور پیش خانم شعله ممتحن رفتم خیلی راضی بودم شماره آموزشگاه 88171230 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --بریانک توسط ماری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره موسيقي كودكشون خيلي عاليه بچه من واقعا علاقه منده و روز شماري ميكنه بياد كلاس ، ممنون از زحماتتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --بریانک توسط فروزان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه موسیقی غربه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --بریانک توسط هستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی هستین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی کهکشان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --بریانک توسط فرهاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پیش استاد خالقی کلاس سنتور میرم و خواهرمم پیش استاد کاهانی کلاس پیانو میره،هر دو خیلی راضی هستیم،تشکر میکنم از اساتید خوب و دلسوز آموزشگاه کهکشان شماره تماس آموزشگاه 44976477 هستش،در ضمن هر شش ماه یکبار هم کنسرت برگزار میکنن و مدرک پایان دوره هم میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی کهکشان
ورود عضویت