کلینیک زیبایی ماه طلایی به عنوان بهترین کلینیک زیبایی محله --رسالت-نارمک توسط هادی اسکندر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک زیبایی ماه طلایی
تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر به عنوان بهترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو محله --رسالت-نارمک توسط الهام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مهسا جون. من دوره میکرو پگمنتیشن و تاتو متعادل ساز و گریم عروس ثبت نام کردم در آموزشگاه آرایشگری مهستان. خدایشش آموزش هاشون عالییییییه و خیلی با دقت آموزش میدن . خیلی راضیم . دوستم هم دوره کوتاهی و کاربامواد ثبت نام کرده. قیمتهاشون هم خیلی مناسبه. اینم شمارشون . حتما برید اینجا... مدرک شون هم معتبره ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --رسالت-نارمک توسط سحر ناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من برای عروسی دختر خالم همراه رفتم باهاش به ارایشگاه اندو توی هروی عروس رو که عالی ارایش کرد میکاپ کارش مینا عالی بود ارایش منم لایت بودکه با خواستم مریم جون انجام بده البته یکی بود بعضی وقت ها راستی و بعضعی وقت هستی صدا میزدند چون شنیده بودم کارش خوب نیست نخواستم برام انجام بده یعنی ارایش مینا کارش حرف نداشت از سه روز قبل کار پاکسازی پوست برای عروس انجام داده بودند پکیج کامل 1500 با تخفیف دادند نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت