سولاریوم سولار به عنوان بهترین بهترین سولاریوم سعادت اباد محله --گیشا-کوی نصر توسط حسن رضايي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين سولاريوم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سولاریوم سولار
من آدونیس برای پوست رفتم پاکسازی، خیلی کارشون خوب نبود
کلینیک نیوشا هم رفتم که هم دکتر متخصصشون بد بود هم خدماتشون سر سری بود
آهان یه مرکز پوست هست به اسم ویولت که کارشون نسبتاً خوبه ولی خیلی ادا اطواری و بازاری طور بودن ولی دستگاههای جدید دارن معمولاً توی خیابون علیایی
نمیدونم توی گیشا کجا خوبه ولی این دوتا خوب نیست
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن مونا یزدانی حدودای نوزدهم باید باشه توی خود خیابون که نسبتاً خوبه
بهترین آموزشگاه و سالن زیبایی برای هایلایت و کوتاهیی توی گیشا مرزداران شهرآرا مریم ابراهیم پور هست توی خیابون ایثار،بهار،کوچه میلاد دقیق رو برید توی اینستا سرچ کنید کارشون عالیه عاااالی
تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر به عنوان بهترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو محله --گیشا-کوی نصر توسط الهام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مهسا جون. من دوره میکرو پگمنتیشن و تاتو متعادل ساز و گریم عروس ثبت نام کردم در آموزشگاه آرایشگری مهستان. خدایشش آموزش هاشون عالییییییه و خیلی با دقت آموزش میدن . خیلی راضیم . دوستم هم دوره کوتاهی و کاربامواد ثبت نام کرده. قیمتهاشون هم خیلی مناسبه. اینم شمارشون . حتما برید اینجا... مدرک شون هم معتبره ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز تخصصی ترین آموزشگاه هاشور ابرو و بلید ابرو همراه با مدرک معتبر
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط آرزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه دنبال مدرک آرایشگری و آموزش خوب و با کیفیت هستی حتما برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . عالییییییییییییییییی هستش . ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --گیشا-کوی نصر توسط ستاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام . من تو آموزشگاه آرایشگری مهستان لیفت و لمینت مژه و اکستنشن مژه رو آموزش دیدم . فوق العاده بود . هم با دقت و خیلی خوب آموزش میدن اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
کلینیک پوست و مو و لیزر ادونیس 86110849 و 09120150817 به عنوان بهترین کلینیک زیبایی محله --گیشا-کوی نصر توسط ارزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من براي ميكرودرم و هيدرودرم رفتم كلينيك ادونيس واقعا كارشون عالي بود محيط خيلي تميزي داره و پرسنل خيلي خوش رفتارش دارند و من نسبت به پوستم حس خيلي خوبي دارم شمارشونو ميزارم حتما مشاوره بگيرين ٨٦١١٠٨٤٤ نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک پوست و مو و لیزر ادونیس 86110849 و 09120150817
سلام به دوستان ،
منم از آرایشگاه بیوتی زرین راضی ام ، برای رنگ و مش مراجعه کردم از اولاپلکس استفاده شد، بدون سوختگی و دمیج .قیمتش منصفانه و کارشون هم خیلی خوبه .
ورود عضویت