آموزشگاه خیاطی آسمانه به عنوان بهترین آموزشگاه خیاطی و هنرهای دستی محله --پاسداران توسط سهیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین اموزشگاه خیاطی و هنرهای دستی هستن محیطی اروم با اساتیدی مجرب 👌👌 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه خیاطی آسمانه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه خیاطی آسمانه به عنوان بهترین آموزشگاه خیاطی و هنرهای دستی محله --پاسداران توسط زهرا احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی محیط خوب و مربی های صبوری دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه خیاطی آسمانه
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --پاسداران توسط اصغری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانم کرمی اخلاق حسنه و حوصله ای که برای تک تک ما به خرج میدین و محیط گرم و صمیمی مزون با هیچ کلام و جمله ای قابل توصیف نیس اینو بدون اغراق میگم انشاا... خدا تن سالم بده بهتون من به شخصه مدیون شمام نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مزون لباس عروس و لباس شب b.a به عنوان بهترین مزون لباس عروس و شب محله --پاسداران توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام بچه ها جون من عروسیم مهر ماه بود و خداروشکر همه چیز عالی پیش رفت . از باغ و تشریفات گرفته تا آتلیه و لباسم. خواستم بیام اینجا تجربم رو بگم شاید کمک کنه بهتون چون خودم خیلی دنبال همه چی گشتم. لباس عروسم رو مزون B.A برام دوخت. کار خانوم عامری عااااااالی بود . دقیقا مدلی که ازشون خواستم رو درآوردن برام. بسیار خوش قول بودن. بسیار مهربون بودن و وقت گذاشتن . باور نمیکنید که چقدر همه از لباس من تعریف میکردن . بازم ازشون ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مزون لباس عروس و لباس شب b.a
ورود عضویت