مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط لیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است حتی بیشتراز زمان کلاس و سطح درسی ما نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانم کرمی اخلاق حسنه و حوصله ای که برای تک تک ما به خرج میدین و محیط گرم و صمیمی مزون با هیچ کلام و جمله ای قابل توصیف نیس اینو بدون اغراق میگم انشاا... خدا تن سالم بده بهتون من به شخصه مدیون شمام نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است درموردشما که نمیشه نظری داد چون واقعا عالییییییی هستید نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط جمالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ن هم خودتون رو دوست دارم هم آموزشی که از شما میگیرم چون شما محدود آموزش نمیدین نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط حاتمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برخوردی راحت و خودمانی ،همراه بااموزش دقیق و کامل👌👌 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط مولایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من صدیقه هستم۵۳ساله با آموزش از خانم کرمی مانتو ولباس مجلسی خود ودختر وعروسهایم را میدوزم از استاد خود کمال تشکر را دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
مجتمع آموزشی افق به عنوان بهترین مجتمع آموزشی افق محله --دامپزشکی-جیحون-قصرالدشت توسط فرزانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام فرزانه هستم من اصلا به خیاطی علاقه مند نبودم ولی با آموزش خانوم کرمی کلی علاقه مند شدم و الان میتونم لباسای خودمو خودم با طراحی متفاوت بدوزم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع آموزشی افق
ورود عضویت