آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485 به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --میرداماد-محسنی توسط مهری زند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مشاور کنکور که برای ما اعزام کردید واقعا کارشون عالی هست وخواستپ از این طریق رضایت خودم رو به مسئولین مرکز تدریس خصوصی فکر برتراعلام کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485
آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485 به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --میرداماد-محسنی توسط دکتر تمجیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آفرین به این همه ضایتمندی واقعا آفرین .خانم وآقای رحمتی بهتون تبریک میگم انشاالله همیشه موفقو پیروز باشید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485
آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره (نامآوران شمیران) به عنوان بهترین آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره محله --میرداماد-محسنی توسط مریم خانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نزدیک به دو سال است که دخترم رو در طرح بیمه ریاضی این آموزشگاه ثبت نام کردم و بسیار راضی بودم از زحمات آقای دکتر و گروه آموزشی ایشون کمال تشکر را دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره (نامآوران شمیران)
من مادر تمنا هستم، دخترم الان پيش دانشگاهيه...... واقعا نميدونم چطور از آقاي دكتر صبري تشكر كنم. تمنا از سال سوم راهنمايي تحت پوشش آقاي دكتر بودن. ايشون پايه رياضي تمنا رو بينظير بنا كردن. تمنا يه دختري بود كه اصلا نظم نداشت تو كاراش.اتاقش هميشه نامرتب بود خلاصه خيلي منو پدرشو اذيت ميكرد.اما بعد از چند ماه متحول شد. يعني آقاي دكتر متحولش كرد. با صبوريشون با محبتشون و با تدريس خيلي خوبشون. الان تراز تمنا تو قلم چي بين 6800 تا 7250 متغيره. و طبق قول آقاي دكتر ما مطمينيم كه پزشكي قبول ميشه امسال به اميد خدا. واقعا رياضي خيلي مهمه و آقاي دكتر با مشاوره ي خوبشون و تدريس استثناييشون تمنا رو به اوج بردن. من به كسايي كه واقعا دنبال تحول درسيه فرزندشون هستم ايشونو معرفي ميكنم. دفترشون 22000410
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت