تدریس خصوصی ریاضیات به عنوان بهترین تدریس ریاضیات محله --نیاوران - منظریه توسط عاطفه نوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایشون واقعا مدرس فوق العاده ای هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی ریاضیات
vaghean? az koja motmaenid?
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی صحیح و مشاوره گام به گام است.دراین راستا ، آموزشگاه علمي نام آوران شميران، با 17 سال سابقه آموزشي و مديريت استاد ارجمند دكتر صبري، استاد دانشگاه، مشاور تحصيلي و برنامه ريز كنكور و مدرس برتر دروس رياضي و فيزيك، اقدام به برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه هایی نموده است تا بیشترین کمک در جهت رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان عزیز کنکور انجام شود. اين جلسات حاوی نکاتی است راجع به مطالعه ، انگیزش تحصیلی، آسیب شناسی بازده پايين، روش مطالعه دانش آموز یا دانشجو و در کل هدایت او به سمت یک مطالعه صحیح. چنانچه مستحضريد، از امسال معدل سال سوم 25 درصد در نتيجه ي كنكور موثر خواهد بود و بدين جهت، تقويت پايه تحصيلي و نيز كسب بهترين نتيجه در امتحانات نهايي خرداد 94، تأثير شگرفي در سرنوشت داوطلبان كنكور خواهد داشت. بدين منظور براي ساختن آينده ي درخشان، از هم اكنون به ما بپيونديد................
نام آوران 22000410
به عنوان بهترين مركز مشاوره تحصيلي و برنامه ريزي درسي بايد بگم در مقايسه با دو مركز ديگه اي كه ما رفتيم، كيفيت موسسه نام آوران خيلي متفاوته و ميشه گفت براي رسيدن به هدف بهترين جايي هست كه ميشه بهش مراجعه كرد.
من پيش دو تا مشاور ديگه هم رفتم اما خب ميبينيد كه اينهمه تبليغ ميكنن اما بهشون مراجعه كه ميكني ميبيني اندازه ي يه آدم معمولي هم بلد نيستن.
من كه نام آورانو پيشنهاد ميكنم خودم دارم مثل جت ميرم جلو......
اگه رقيب نتراشم براي خودم اينجا محشره...............
هم برنامه ريزي درسي هم مشاوره ي تحصيلي هم تدريس فوق العاده رياضي هم مشاور دوست و همراه و البته با همكاريه پدرو مادر عزيزم...................
با سلام اين موسسه بي كيفيت هست
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - تقويتي - تجديدي - شهريور -تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه كليه دروس رياضي فيزيك زيست شيمي عربي زبان هندسه حسابان فيزيك دا محله --نیاوران - منظریه توسط مهديس تجريشي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
سلام
من از خدمات آموزشي موسسه نام آوران شميران استفاده كردم و راضي هستم. از خيلي از موسساتي كه با تبليغ دانش آموزارو گول ميزنن خيلي بهتره.
شمارشون 22000410 هست.
من ریاضیات و فیزیک پایه ام را با مهندس رهسپار گذروندم و علی رغم نا امیدی و استرسی که به خاطر ضعف پایه در من ایجاد شده بود، تونستم دانشگاه امیرکبیر برق قبول شم
فکر میکنم به دلیل سن وسال نسبتاً کم و تجربه زیادی که دارند رابطه خوبی رو با بچه ها برقرار می کنن و درس رو خیلی آسون میکنن انگار که داری الفبا یاد میگیری... یه خصلت دیگه ای هم که دارن اینه که مثل بقیه اساتید وقت کشی نمیکنن و نهایت استفاده رو از زمان میکنن
تلفنشون 09126079019 هستش
و برای قبول ندریس معرف میخوان... بگین از طرف ارغوان حسینی زنگ زدین
گروه آموزشي سرزمين مهر در خدمت خانواده هاي محترم و فرزندان گرامي آنان مي باشد.
رياضي - فيزيك - شيمي - عربي - زبان انگليسي
تقويتي - كنكور - المپياد
طرح ويژه استاد يار ويژه خانواده هايي كه به يادگيري پايدار مي انديشند.
تلفن تماس :09127700413 زارعيان
ورود عضویت