گروه آموزشي سرزمين مهر در خدمت خانواده هاي محترم و فرزندان گرامي آنان مي باشد.
رياضي - فيزيك - شيمي - عربي - زبان انگليسي
تقويتي - كنكور - المپياد
طرح ويژه استاد يار ويژه خانواده هايي كه به يادگيري پايدار مي انديشند.
تلفن تماس :09127700413 زارعيان
من براي دخترم چند تا معلم گرفتم اما با هيچ كدوم نتونست نتيجه بگيره. راستش كلي هم هزينه كرديم. بهار امسال يكي از بستگان معلمي رو پيشنهاد كرد كه واقغاً دختر منو تو درس متحول كرد. براي سال جديد هم از تابستون شروع كرد باهاش كار كردن. من كه راضي هستم و الان دخترم نسبت به درس رياضي و فيزيك ديدش عوض شده. آقاي دكتر رحمتي هستن كه خودشون فارغ التحصيل دانشگاه شريفه و استاد دانشگاه هم هست آموزشگاهي كه ايشون رو معرفي كرد نام آوران شميران هست. ايميلشونم اينه namavaran@gmail.com شماره تلفن ايشونم از 09191373486 ميتونيد بگيريد.
سلام
من هم از خدمات آموزشي موسسه نام آوران شميران استفاده كردم و راضي هستم. از خيلي از موسساتي كه با تبليغ دانش آموزارو گول ميزنن خيلي بهتره.
شمارشون 22000410 هست.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
بهترین قدردانی از معلم خوب و خدمات خوب، معرفی اون به دیگرانه. بهترین معلمینی که تجربه کردیم و بهترین برنامه های درسی برای پسرم که حاصل عمرمه و از داش آموزان شاگرد اول مهرآیینه. از آموزشگاه نام آوران که محبت فراوان به ما داشتن. از تدریس و آموزششون و پشتیبانی های اساتیدشون. واقعا دلگرم هستیم به تدریس مفهومی و عالی معلم های خوب این موسسه. راستش من دفتر تجریششون رفتم. قبلا زعفرانیه بودن الان نمیدونم کجای شمرون هستن. بازم ممنونم ازشون
آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره (نامآوران شمیران) به عنوان بهترین آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره محله --ولنجک توسط هلیا حاجی غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کوچکترین کاری که از دستم برمیاد، تشکر بی حدو حصر از استاد مسلم ریاضی، آقای دکتر صبری هست که ناجی دخترم شدن و هم مشاوره تحصیلیشون و هم تدریس و مدیریت کلاسشون در خور تحسین و تقدیر هست. اگر قصد دارین دختر یا پسرتون از نظر آموزشی بیمه بشن، من توصیم آقای دکتر و موسسه نام آوران هست که واقعا نام آور تربیت میکنن. حاجی غلامی متخصص زنان و زایمان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و مشاوره (نامآوران شمیران)
من و همسرم كه ايشون دكتراي برق دارن و استاد دانشگاه شريف هستن تقريبا يك سالي راجع به داشتن مشاور و استاد خوب براي دخترمون تحقيق كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه موسساتي كه به برند تبديل شدن ديگه كيفيت لازم رو ندارن. براي همين با پرسوجو توي اقوام و آشناهايي كه بچه هاشون توي درس موفق بودنو تو كنكور هم نتيجه ي خوب گرفتن با استاد صبري آشنا شديم. خوشبختانه الان كه يك سال از اولين قرار ما با ايشون ميگذره دخترمون واقعا از لحاظ درسي توي وضعيت خيلي خوبي قرار داره. واقعا وجود يه مشاور خوب براي رتبه شدن بچه ها توي كنكور خيلي موثره.مخصوصا كه آقاي دكتر خودشون استاد رياضي هم هستن و واقعا بسيار توانمندو دلسوزو و متخصص.22000410
سلام من مهيار هستم، يه استاد خيلي خوب بهتون معرفي ميكنم كه عزيزترين معلم و استاد من هستن.....
پدرو مادر من امريكا هستن و من بخاطر علاقه به ايران اينجا موندم... تنهايي سخته اما فعلا هستم....
آقاي دكتر رفتاري استاد مسلم رياضي هستن ايشون دكتراي فيزيك دارن و استاد دانشگاهن... من خودم دانشجوي رشته مكانيك هستم و درساي تخصصي دانشگاهيمو رياضي دانشگاهي و فيزيك هامو ايشون باهام كار كردن و استاتيك و ديناميك و درساي تخصصيمو استاداي همكارشون... كارشون عاليه... شماره موسسه شون 22739892
من پارسال تو كنكور تونستم رتبه 418 بيارم منطقه يك و الان دانشجوي پزشكي هستم. بخاطر اينكه آشنايي با آقاي دكتر صبري براي من يه اتفاق يا بهتر بگم معجزه بوده توي زندگيم، ميخوام تجربياتمو اينجا براي شما هم بگم.
برنامه ریزی های هفتگیشون خیلی علمی، حساب شده و دقیقه و خسته کننده نیست و برنامه های هر هفته با هفته بعد تغییرات اساسی داره.
آقاي دكتر روشهای خیلی خاصی برای مطالعه درسها به بچه هاش یاد می ده که باعث می شه در زمان خیلی کم درسو بخوننو و بفهمن و خلاصه کنن
تکنیکهای جالبی در تست زنی آموزش می دن که باعث می شه زمان تست زنی به حداقل میزان خودش برسه. من خودم با تکنیک هایی که آقاي دكتر در مدیریت زمان تست زنی یاد داده بودن، اصلاً سر کنکور با کمبود وقت مواجه نشدم اين برام يه جورايي خيلي جالب بود چون هميشه استرس كمبود وقت داشتم.
خلاصه من تا آخر عمرم مديون آقاي دكتر و البته پدرو مادرم هستن كه با بزرگواريشون هزينه هاي منو تقبل كردن. شماره ي منشي آقاي دكتر 9373930527
نام آوران شميران 22000410 تلفنشونه
به عنوان بهترين مركز مشاوره تحصيلي و برنامه ريزي درسي بايد بگم در مقايسه با دو مركز ديگه اي كه ما رفتيم، كيفيت موسسه نام آوران خيلي متفاوته و ميشه گفت براي رسيدن به هدف بهترين جايي هست كه ميشه بهش مراجعه كرد.
من پيش دو تا مشاور ديگه هم رفتم اما خب ميبينيد كه اينهمه تبليغ ميكنن اما بهشون مراجعه كه ميكني ميبيني اندازه ي يه آدم معمولي هم بلد نيستن.
من كه نام آورانو پيشنهاد ميكنم خودم دارم مثل جت ميرم جلو......
اگه رقيب نتراشم براي خودم اينجا محشره...............
هم برنامه ريزي درسي هم مشاوره ي تحصيلي هم تدريس فوق العاده رياضي هم مشاور دوست و همراه و البته با همكاريه پدرو مادر عزيزم...................
سلام به همشهرياي عزيزم
من افتخار دارم كه به عنوان يكي از پزشكان ميهنم اداي وظيفه ميكنم. در حدود يه ماهه كه سايت دابي رو ميشناسم. من دو تا دختر دارم كه يكيشون پارسال در رشته ي پزشكي تونست قبول بشه در دانشگاه بهشتي. دختر دومم هم دو سال ديگه كنكور ميده. من از سال پنجم دبستان با آقاي دكتر صبري موسسه نام آوران شميران آشنا شدم. راستش دختر اول من زياد علاقه به درس نداشت كه اين مساله احتمالا بخاطر رفاه بيش از حدي بود كه من و پدرش براش فراهم كرده بوديم.
با چندين مشاور هم صحبت كرده بوديم اما هيچكدوم نتونسته بودن مشكل نيلوفر رو حل كنن. يكي از همكاراي من كه ايشون هم جراح هستن آقاي دكتر رو معرفي كردن و ما براي مشاوره خدمتشون رفتيم. نكته ي مثبت اين بود كه ايشون خودشون استاد رياضي هم هستن و كلاساي درسو مشاوره ي نيلوفر رو همزمان شروع كردن. با كمك ايشون و زحمت نيلو جان حدود دو ماه بعد رفتار نيلوفر به كل عوض شد از يه دختر تقريبا نامرتب و بي برنامه به نيلوفر مرتب با برنامه و منظم تبديل شد كه منو پدرش تعجب ميكرديم.ازون به بعد به ايشون ايمان آورديم البته توي تدريس و مشاوره.
من بخاطر زحمات ايشون كه پارسال بعد از چندين سال زحمت منجر به قبولي نيلوفر تو رشته ي پزشكي در دانشگاه بهشتي شد به همكاراي پزشكم و همكاراي شوهرم كه استاد دانشگاه هستن ايشون رو معرفي ميكنم شايد ذره اي از زحمات ايشون رو جبران كرده باشم.
تو اين بازار آشفته كه هركسي خودشو متخصص مشاوره و تدريس معرفي ميكنه آشنايي با امثال آقاي دكتر صبري كه كارنامشون اينطور پر باره واقعا توفيق خوبيه.
ايشون با دختر دوم من هم دارن كار ميكنن و من خدا روشكر از بابت درس نازنين هم خيالم راحته. آقاي دكتر از تمام ايران شاگرد دارن.
ايشالا زنده باشن.
شيرين امامي - متخصص جراحي زنان و زايمان
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --ولنجک توسط عطيه حسيني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است توصيه ميكنم براي پيشرفت تحصيلي فرزندتون يك بار از مشاوره ي آقاي دكتر استفاده كنين. ضمنا معلمايي كه دارن مرتب ارزيابي ميشن تا بهترين نتيجه براي دانش آموز رقم بخوره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
ورود عضویت