من پارسال تو كنكور تونستم رتبه 418 بيارم منطقه يك و الان دانشجوي پزشكي هستم. بخاطر اينكه آشنايي با آقاي دكتر صبري براي من يه اتفاق يا بهتر بگم معجزه بوده توي زندگيم، ميخوام تجربياتمو اينجا براي شما هم بگم.
برنامه ریزی های هفتگیشون خیلی علمی، حساب شده و دقیقه و خسته کننده نیست و برنامه های هر هفته با هفته بعد تغییرات اساسی داره.
آقاي دكتر روشهای خیلی خاصی برای مطالعه درسها به بچه هاش یاد می ده که باعث می شه در زمان خیلی کم درسو بخوننو و بفهمن و خلاصه کنن
تکنیکهای جالبی در تست زنی آموزش می دن که باعث می شه زمان تست زنی به حداقل میزان خودش برسه. من خودم با تکنیک هایی که آقاي دكتر در مدیریت زمان تست زنی یاد داده بودن، اصلاً سر کنکور با کمبود وقت مواجه نشدم اين برام يه جورايي خيلي جالب بود چون هميشه استرس كمبود وقت داشتم.
خلاصه من تا آخر عمرم مديون آقاي دكتر و البته پدرو مادرم هستن كه با بزرگواريشون هزينه هاي منو تقبل كردن. شماره ي منشي آقاي دكتر 9373930527
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --زعفرانیه - محمودیه توسط آرمان خواجوي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ديروز نتيجه ي كنكورمو گرفتم. مهندسي مكانيك علم و صنعت اينقدر خوشحالم كه تا صبح نخوابيدم. آقاي دكتر صبري مديونتونم ممنونتونم خيلييييييي خيلييييي ممنون از مشاورتون و پشتيبانيه هر روزتون و از تدريس عاليتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --زعفرانیه - محمودیه توسط حسيني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا ممنونم ازشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
واقعا اين سايتو به گند كشوندي
من براي دخترم چند تا معلم گرفتم اما با هيچ كدوم نتونست نتيجه بگيره. راستش كلي هم هزينه كرديم. بهار امسال يكي از بستگان معلمي رو پيشنهاد كرد كه واقغاً دختر منو تو درس متحول كرد. براي سال جديد هم از تابستون شروع كرد باهاش كار كردن. من كه راضي هستم و الان دخترم نسبت به درس رياضي و فيزيك ديدش عوض شده. آقاي دكتر رحمتي هستن كه خودشون فارغ التحصيل دانشگاه شريفه و استاد دانشگاه هم هست ايشون از همكاراي دكتر رفتاري هستن شماره تلفن دفترشون 22000410 هست.
ورود عضویت