آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --فرمانیه-چیذر توسط زهرا صارمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از لحاظ برخورد وجدان كاري كيفيت تدريس و نحوه ي مشاوره ي عاليه اين مركز خيلي راضي هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی صحیح و مشاوره گام به گام است.دراین راستا ، آموزشگاه علمي نام آوران شميران، با 17 سال سابقه آموزشي و مديريت استاد ارجمند دكتر صبري، استاد دانشگاه، مشاور تحصيلي و برنامه ريز كنكور و مدرس برتر دروس رياضي و فيزيك، اقدام به برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه هایی نموده است تا بیشترین کمک در جهت رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان عزیز کنکور انجام شود. اين جلسات حاوی نکاتی است راجع به مطالعه ، انگیزش تحصیلی، آسیب شناسی بازده پايين، روش مطالعه دانش آموز یا دانشجو و در کل هدایت او به سمت یک مطالعه صحیح. چنانچه مستحضريد، از امسال معدل سال سوم 25 درصد در نتيجه ي كنكور موثر خواهد بود و بدين جهت، تقويت پايه تحصيلي و نيز كسب بهترين نتيجه در امتحانات نهايي خرداد 94، تأثير شگرفي در سرنوشت داوطلبان كنكور خواهد داشت. بدين منظور براي ساختن آينده ي درخشان، از هم اكنون به ما بپيونديد................
نام آوران 22000410
با سلام من فاطمه ي يوسفي هستم دكتراي مهندسي متالورژي و هيئت علمي دانشگاه
راستش من از مقطع ابتدايي با نحوه ي درس خوندنه پسرم مشكل داشتم. اينكه نميتونست يه جا بند بشه يا اينكه تمركز كنه خيلي عذابم ميداد. پيش دكتر مشاور هم بدمش اما ريتالين هم اثر نداشت. قلم چي هم اسمشو نوشتم اما خب ميدونين كه هر چي موسسات تبليغات بيشتر ميكنن ازون ور كيفيتشون پايينتره. خيلي ناراحت بودم تا اينكه توسط يكي از آشنايان با آقاي دكتر صبري مدير موسسه نام آوران شميران آشنا شدم و قرار شد يه جلسه خدمتشون برسم براي مشاوره ي تحصيليه رادين.
قبل از رفتن اصلا اميدي نداشتم اما خب آقاي دكتر با استفاده از تجربشون تونستن با رادين ارتباط برقرار كنن و طبق قولي كه دادن بعد از دو ماهي كلا هم رفتار رادين با من و پدرش عوض شد و هم نحوه ي درس خوندنش. پارسال از اواسط سال رادين بين سه نفر اول كلاس بود و امسال رو هم از تابستون آقاي دكتر براش برنامه ريزي كرده كه هم به مسافرتو تفريحش برسه و هم به كلاس موسيقي شنا و مهموني با ما. در كنار همه ي اينا رادين هر روز برنامه داره و ميدونه كه بايد چكار كنه.
منظورم اين نيست كه مثل ربات برنامه ريزي شده باشه نه..... منظورم اينه كه قشنگ ميدونه از زندگي چي ميخواد و هر روز بايد چكار كنه.
رادين داره توي سن خودش بزرگ ميشه نه زودتر و ديرتر و اين خيلي نكته ي مهميه كه من وقتي پيش مشاوراي ديگه ميرفتم اصلا نميتونستن كاري براي رادين بكنن.
من به عنوان يه هموطن و كسيكه خودمو مديون ايشون ميدونم و دوس دارم ديگران هم از سيستم آموزشي و مشاوره ي ايشون استفاده كنن و به رسم سپاس ايشون رو به دوستاي دابي معفرفي ميكنم.
شنيدم كه تو سايت دابي هم هستن اگه جستجو كنين آدرسو مشخصاتشون هست. شمارشون 22000410 هست.
اميدوارم ذره اي از زحمات ايشون و همكاراشون رو جبران كرده باشم.
از سايت دابي هم خيلي ممنونم. من از قسمتاي مختلف سايت تا حالا استفاده كردم. خيلي مفيده. اميدوارم كيفيتتون پايين نياد.
فاطمه يوسفي
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --فرمانیه-چیذر توسط مريم احمدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به جرآت بهترين آموزشگاه و مركز مشاوره تهرانن باور كنين اغراق نيست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
منم موافقم كه نام آوران بهترين موسسه شمرونه. مهمترين نكته اينه كه همه كادرشون شمرونين از مدير تا معلم و استاد. كارشونم بيسته. ما الان سال چهارميه كه داريم ازشون معلم ميگيريم.
من براي دخترم چند تا معلم گرفتم اما با هيچ كدوم نتونست نتيجه بگيره. راستش كلي هم هزينه كرديم. بهار امسال يكي از بستگان معلمي رو پيشنهاد كرد كه واقغاً دختر منو تو درس متحول كرد. براي سال جديد هم از تابستون شروع كرد باهاش كار كردن. من كه راضي هستم و الان دخترم نسبت به درس رياضي و فيزيك ديدش عوض شده. آقاي دكتر رحمتي هستن كه خودشون فارغ التحصيل دانشگاه شريفه و استاد دانشگاه هم هست شماره تلفن دفترشون 22000410 هست.
ورود عضویت