آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --دولت-اختیاریه توسط سارا مقدسي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به همشهرياي عزيزم توصيه ميكنم براي ديدن تحول در زمينه ي درسي فرزندتون نام آوران رو امتحان كنين. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی صحیح و مشاوره گام به گام است.دراین راستا ، آموزشگاه علمي نام آوران شميران، با 17 سال سابقه آموزشي و مديريت استاد ارجمند دكتر صبري، استاد دانشگاه، مشاور تحصيلي و برنامه ريز كنكور و مدرس برتر دروس رياضي و فيزيك، اقدام به برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه هایی نموده است تا بیشترین کمک در جهت رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان عزیز کنکور انجام شود. اين جلسات حاوی نکاتی است راجع به مطالعه ، انگیزش تحصیلی، آسیب شناسی بازده پايين، روش مطالعه دانش آموز یا دانشجو و در کل هدایت او به سمت یک مطالعه صحیح. چنانچه مستحضريد، از امسال معدل سال سوم 25 درصد در نتيجه ي كنكور موثر خواهد بود و بدين جهت، تقويت پايه تحصيلي و نيز كسب بهترين نتيجه در امتحانات نهايي خرداد 94، تأثير شگرفي در سرنوشت داوطلبان كنكور خواهد داشت. بدين منظور براي ساختن آينده ي درخشان، از هم اكنون به ما بپيونديد................
نام آوران 22000410
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --دولت-اختیاریه توسط زهرا صارمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از لحاظ برخورد وجدان كاري كيفيت تدريس و نحوه ي مشاوره ي عاليه اين مركز خيلي راضي هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
من از تابستون امسال براي دخترم معلم رياضي فيزيك زبان و عربي گرفتم. از همشون راضي هستم. هم از لحاظ درسي و نحوه تدريس هم از لحاظ اخلاقي. با اينكه 3 تا از معلماش آقا هستن اما يادگيري بچه ي من و نمراتش خيلي عوض شده و بهتر از پارسال شده . من كاملاً راضي هستم. به نظر من اين موسسه تو كار تدريس و مشاوره جزو برترين هاي تهران ميشن. شمارشونم اينه 22000410
صدف از ديباجي
سلام
من از خدمات آموزشي موسسه نام آوران شميران استفاده كردم و راضي هستم. از خيلي از موسساتي كه با تبليغ دانش آموزارو گول ميزنن خيلي بهتره.
شمارشون 22000410 هست.
ورود عضویت