از نوع تبليغاتتون معلومه كه كاملا بازاري هستين و دنبال بيزنسو جيب مردم .....
كسي اگه اينهمه هنر داشت كه ميشد انيشتين
هاهاهاهاهاهاهاه
اين نظر در رابطه با تبليغاي رنگي رنگيه بالاست.
نظرات ديگر كاربران محترم است.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
من برای تدریس و آموزش ریاضی از آموزشگاه نام آوران شمیران استفاده کردم که به طور پایه ای سیستم درسی بچم عوض شد و از اول سال شاگرد ممتاز در کلاس ریاضی شده و معلمش خیلی ازش تعریف میکنه. دفتر اصلیشون قیطریه هست الان و از نظر من کیفیت تدریسشون خیلی عالیه.
به والدین عزيز توصيه ميكنم براي ديدن تحول در زمينه ي ریاضیات فرزندتون نام آوران رو امتحان كنين
آموزش زبان انگلیسی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --الهیه - تجریش توسط عسل شاهی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گاللیه به عنوان بهترین مرکز تدریس خصوصی کنکور در محله تجریش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش زبان انگلیسی
آموزش تخصصی زبان انگلیسی
درسی، مکالمه
کودک تا بزرگسال
دورههای آموزشی برای آمادگی شرکت در آزمونهای IELTS و TOEFL
تلفن تماس: ۰۹۳۵۳۶۴۵۵۱۱
سلام من مهيار هستم، يه استاد خيلي خوب بهتون معرفي ميكنم كه عزيزترين معلم و استاد من هستن.....
پدرو مادر من امريكا هستن و من بخاطر علاقه به ايران اينجا موندم... تنهايي سخته اما فعلا هستم....
آقاي دكتر رفتاري استاد مسلم رياضي هستن ايشون دكتراي فيزيك دارن و استاد دانشگاهن... من خودم دانشجوي رشته مكانيك هستم و درساي تخصصي دانشگاهيمو رياضي دانشگاهي و فيزيك هامو ايشون باهام كار كردن و استاتيك و ديناميك و درساي تخصصيمو استاداي همكارشون... كارشون عاليه... شماره موسسه شون 22739892
یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی صحیح و مشاوره گام به گام است.دراین راستا ، آموزشگاه علمي نام آوران شميران، با 17 سال سابقه آموزشي و مديريت استاد ارجمند دكتر صبري، استاد دانشگاه، مشاور تحصيلي و برنامه ريز كنكور و مدرس برتر دروس رياضي و فيزيك، اقدام به برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه هایی نموده است تا بیشترین کمک در جهت رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان عزیز کنکور انجام شود. اين جلسات حاوی نکاتی است راجع به مطالعه ، انگیزش تحصیلی، آسیب شناسی بازده پايين، روش مطالعه دانش آموز یا دانشجو و در کل هدایت او به سمت یک مطالعه صحیح. چنانچه مستحضريد، از امسال معدل سال سوم 25 درصد در نتيجه ي كنكور موثر خواهد بود و بدين جهت، تقويت پايه تحصيلي و نيز كسب بهترين نتيجه در امتحانات نهايي خرداد 94، تأثير شگرفي در سرنوشت داوطلبان كنكور خواهد داشت. بدين منظور براي ساختن آينده ي درخشان، از هم اكنون به ما بپيونديد................
نام آوران 22000410
به عنوان بهترين مركز مشاوره تحصيلي و برنامه ريزي درسي بايد بگم در مقايسه با دو مركز ديگه اي كه ما رفتيم، كيفيت موسسه نام آوران خيلي متفاوته و ميشه گفت براي رسيدن به هدف بهترين جايي هست كه ميشه بهش مراجعه كرد.
من پيش دو تا مشاور ديگه هم رفتم اما خب ميبينيد كه اينهمه تبليغ ميكنن اما بهشون مراجعه كه ميكني ميبيني اندازه ي يه آدم معمولي هم بلد نيستن.
من كه نام آورانو پيشنهاد ميكنم خودم دارم مثل جت ميرم جلو......
اگه رقيب نتراشم براي خودم اينجا محشره...............
هم برنامه ريزي درسي هم مشاوره ي تحصيلي هم تدريس فوق العاده رياضي هم مشاور دوست و همراه و البته با همكاريه پدرو مادر عزيزم...................
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --الهیه - تجریش توسط سينا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من براي دخترم از خدمات اين موسسه استفاده كردم و راضي هستم لذا به همشهريام توصيه ميكنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
ورود عضویت