شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط ژینا حکیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ۳سال پیش دخترم رو آموزشگاه ایده ال میبردم خیلی خوب پیشرفت کرده بود اشتباه کردم که بخاطر زبان مدرسه دیگه نذاشتم که بره چون پیشرفت که نکرد پسرفت هم کرده امسال تابستون دوباره آموزشگاه ایده ال بردم من که خیلی ازشون راضیم واقعا کارشون معرکه هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط شهرزاد امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون از دبیر بسیار حاذقی که برای فرزندم معرفی کردید نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران
تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط علی ناصریان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دو سال است که از دبیران شما برای پیشرفت تحصیلی فرزندم استفاده میکنم خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران
تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط ژیلا محستی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون وسپلس از دبیران خوبتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران
تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط مهدیه رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون از دبیران باتجربه وخوبتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران
تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط مقدسیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد کنکور بسیار عالی میباشد 👌 نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نگین حداد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزان من سه سال پیش به آموزشگاه ایده ال رفتم در واقع بعلت کوچکی و محدود بودن کلاسها احساس کردم که یه اموزشگاه معمولی هست تو این مدت دو آموزشگاه دیگه هم رفتم اصلا راضی نبودم دوباره به آموزشگاه ایده ال برگشتم خیلی راضیم وناراحتم که چرا دو سال وقتم رو هدر دادم 😔😔😔😔 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سوگل به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم مثل دوستان دیگرم اموزشگاه ایده ال رو پیشنهاد میکنم چون یادگیری زبان رو اسون و شیرین میکنن و اساتید خیلی خوبی داره و مدیر وکارکنان کاملا با دانشجویان در ارتباط هستن حتی برای کلاسهای خصوصی استاد رو شما انتخاب میکنی واگر تو کلاس عمومی بخواین با یه معلم باشید این شرایطرو براتون فراهم میکنن ممنون ازشون که همچینجایی رو برای یادگیری فراهم کردن 🙏🏻🙏🏻👨🏻🎓👨🏻🎓 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485 به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط Davoodi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Vaghan dabiratoon khob hastan نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485
آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485 به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور و تدریس خصوصی محله --سعادت آباد توسط عبداله زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از دبیر زبان عربی وادبیات بسبار سپاسگذارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمی کنکور و تدریس خصوصی دروس پایه تا کنکور غرب تهران09125029093,22112485
ورود عضویت