سلام
من از خدمات آموزشي موسسه نام آوران شميران استفاده كردم و راضي هستم. از خيلي از موسساتي كه با تبليغ دانش آموزارو گول ميزنن خيلي بهتره.
شمارشون 22000410 هست.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی صحیح و مشاوره گام به گام است.دراین راستا ، آموزشگاه علمي نام آوران شميران، با 17 سال سابقه آموزشي و مديريت استاد ارجمند دكتر صبري، استاد دانشگاه، مشاور تحصيلي و برنامه ريز كنكور و مدرس برتر دروس رياضي و فيزيك، اقدام به برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه هایی نموده است تا بیشترین کمک در جهت رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان عزیز کنکور انجام شود. اين جلسات حاوی نکاتی است راجع به مطالعه ، انگیزش تحصیلی، آسیب شناسی بازده پايين، روش مطالعه دانش آموز یا دانشجو و در کل هدایت او به سمت یک مطالعه صحیح. چنانچه مستحضريد، از امسال معدل سال سوم 25 درصد در نتيجه ي كنكور موثر خواهد بود و بدين جهت، تقويت پايه تحصيلي و نيز كسب بهترين نتيجه در امتحانات نهايي خرداد 94، تأثير شگرفي در سرنوشت داوطلبان كنكور خواهد داشت. بدين منظور براي ساختن آينده ي درخشان، از هم اكنون به ما بپيونديد................
نام آوران 22000410
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --دولت-اختیاریه توسط زهرا صارمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از لحاظ برخورد وجدان كاري كيفيت تدريس و نحوه ي مشاوره ي عاليه اين مركز خيلي راضي هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران به عنوان بهترین آموزشگاه علمي- آموزشگاه كنكور - مشاوره تحصيلي برنامه ريزي درسي كلاس تقويتي -كنكور تضميني-تدريس خصوصي - نيمه خصوصي- مشاوره تحصيلي - برنامه ريزي تحصيلي - انتخاب رشته - كلاس تيزهوشان المپياد - تدريس خصوصي - نيمهخصوصي كنكور راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي دانشگاه هدايت تحصيلي رياضي فيزيك زيست شيمي عرب محله --دولت-اختیاریه توسط سارا مقدسي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به همشهرياي عزيزم توصيه ميكنم براي ديدن تحول در زمينه ي درسي فرزندتون نام آوران رو امتحان كنين. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه علمي كنكور و تقويتي نامآوران شميران
من از تابستون امسال براي دخترم معلم رياضي فيزيك زبان و عربي گرفتم. از همشون راضي هستم. هم از لحاظ درسي و نحوه تدريس هم از لحاظ اخلاقي. با اينكه 3 تا از معلماش آقا هستن اما يادگيري بچه ي من و نمراتش خيلي عوض شده و بهتر از پارسال شده . من كاملاً راضي هستم. به نظر من اين موسسه تو كار تدريس و مشاوره جزو برترين هاي تهران ميشن. شمارشونم اينه 22000410
صدف از ديباجي
ورود عضویت