مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان به عنوان بهترین مشاوره روانشناسی و مدیریت درد محله --مرزداران توسط حامد عزیزنژاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای درمان میگرن توصیه میکنم👍 از هر دارو و درمانی مؤثرتر بود و بدون عارضه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
گروه روان شناسی دکتر علی اسماعیلی به عنوان بهترین روانشناس محله --مرزداران توسط هایده دلاوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دکتر اسماعیلی از روان شناسان متبحر و با تجربه و استاد دانشگاه علامه طباطبائی هستند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه روان شناسی دکتر علی اسماعیلی
مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان به عنوان بهترین مشاوره روانشناسی و مدیریت درد محله --مرزداران توسط روژان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنونم از خانم دكتر قنبري و تيم حرفه اي كلينيك رويان كه من ،همسر و فرزندم رو در تمامي مراحل درمان كمك كردند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان
مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان به عنوان بهترین مشاوره روانشناسی و مدیریت درد محله --مرزداران توسط زهرا نجف آبادي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ميگرن داشتم و دارو مصرف ميكردم ولي از وقتي درمان tdcs گرفتم نه تنها سردردم خوب شد حتي ديگه واسه ميگرنم دارو مصرف نميكنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان
مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان به عنوان بهترین مشاوره روانشناسی و مدیریت درد محله --مرزداران توسط غزال سيمرغ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اضطراب شديدي داشتم ولي تو اين مركز با يكسري دستگاهاي جديد (Tdcs) خيلي خيلي بهتر شدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان
مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان به عنوان بهترین مشاوره روانشناسی و مدیریت درد محله --مرزداران توسط ماندانا میری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلینیک رویان عااالیه. من خودم شانس اینو داشتم تو یه دوره خیلی پرتنش زندگیم باهاش آشنا بشم و خدا رو شکر مشکلاتمو حل کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوره و مرکز تخصصی مدیریت درد و استرس رویان
ورود عضویت