موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --ونک توسط shahla tavakoli به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اولین جایی که دیدم واقعا میدونن چجوری در مورد اموزش کودکان کار کنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
با سلام، چه خصومتي با مهد ياسمن يا خانم شيباني و خانم قضاوي دارين؟ من بايد به سهم خودم ازشون دفاع كنم. همه در مهد ياسمن عاشقانه براي بچه هاي ما زحمت ميكشند. محبتهاي عاشقانه و زحمتهاي مادرانه ي خانم قضاوي و مربيان واقعا قابل تقدير. فكر نميكنم مهد كودكي به با اين كيفيت اموزش و به اين تميزي در شهر تهران باشد. مديريت خانم شيباني حرف نداره. من خيلي دوستشون دارم. پولي كه ميگيرن، نوش جونشون. با تشكر
مهد کودک یاسمن در خیابان سئول بسیار مهد خوبی است مدیریت بسیار دقیق و مرتبی دارد و مربیان بسیار با تجربه و مهربان هستند این مهد بیشتر آموزشی است تا نگهداری و تمرکز همه نیم آموزش مفاهیم وآموزش زبان انگلیسی باا مربیان مسلط به زبان است دختر من یکسال است که به این مهد میرود و من از نحوه آموزش و برخورد مدیر و مربیان بسیار راضی هستم .
انجمن طبيعت گران اصلا مهدكودك نيست.يه جايي براي 2 الي 3 ساعت آموزش كودكان هست.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت