مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --سعادت آباد توسط شبنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با عرض سلام و احترام من حدود یکسال و نیم که از حضور خوب و مهربان این مهد بهره بردم و با تمام وجود از زحمات و خلاقیت های کادر اموزشی در مورد کودکان تمام سنین سپاسگزارم کارهایی که در خصوص اموزش و مهارتها انجام می دهند تقریبا میشه گفت خاص و نادره که من دوست داشتم النا در تمام مقاطع تحصیلیش تجربه کنه، که متاسفانه بعید می دونم جاهای دیگه این طوری باشه امیدوارم بچه های بیشتری بتونند حداقل تا ۶ سالگی در کنار شما کودکی خوب و شادی را تجربه کنند ❤️❤️❤️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --سعادت آباد توسط آرزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به عزیزانی که بچه هاشون در مهد ارزوهای فرشتگان هست خواستم بگم واقعا در جذب بچه های جدید و کوچولو وقت میزارند و همکاری می کنند در صورتی که من چند تا مهد دیگه برده بودم اجازه موندن مادر رو نمی دن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --سعادت آباد توسط atefe به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد کودک گندم خیلی خوبه من خواهرم دخترش و گذاشته خیلی راضیه و رسیدگی میکنن و مربیاش واقعا با تجربه هستندپیشنهاد میکنم بهتون و شمارش و میزارم اگه لازم داشتید حتما یک سر برید 09352525681,86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط ثریا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه ایده ال رو یکی از دوستانم به من پیشنهاد داد چون همیشه به فکر یادگیری زبان بودم ازش ممنونم چون با وجود اینکه نسیر من دوره ومن از شرق تهران میام خیلی راضیم وحاضرم دوری مسیر رو تحمل کنم ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --سعادت آباد توسط بزاز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --سعادت آباد توسط راضیه الماسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از طریق کانال های مادر و کودک با مجموعه گندم اشنا شدم و دوقلوهامو از سعادت اباد هفته ای یکی دوبار برای بازی به اینجا میبرم. مهربون و با حوصله ان و قیمتشونم نسبتبه امکانات بازی خیلی خوبه، مربی مهدشونم دیدم خوب بوده و احتمال داره ازمهر برم همونجا. تلفن مرکز ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست و ادرسشون انتهای گیشا خیابان ۴۱ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --سعادت آباد توسط زهرا خاکی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا برای بازی بچه ها راضی هستم. تازه تاسیس هستن و محیطشمن تمیزه فقط یکم سربالایی داره که ماشین داشته باشین اونم راحت میشه. تلفن تماسش ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --سعادت آباد توسط غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی دنبال یه مهد خوب برای دخترم میگشتم در محدوده گیشا دوستم مهد گندم و معرفی کرددخترش و گذاشته و خیلی راضیه خدمات مهد و مربیاشون عالی هستن اینم شماره مهد 86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
راستش من هم دخترم را دو ماه مهد امید فردا بردم و واقعا از اون مهد راضی نبودم. توی اون مهد دخترم فقط رفتار پرخاشگرانه اش شکل گرفت و بسیار بد اخلاق و بد خلق شد هر روز که از مهد بر میگشت لباسهایش به ویژه نشیمنگاهش کثیف شده بود و کاملا مشخص بود که به بهداشت صندلیهای مهد توجهی نمیشد. بجای آموزش و وقت گذاشتن برای بچه ها دائم در اتاق فیلم بودند. هر ماه کلی وسیله از ما میگرفتند و معلوم نبود از این وسایل کجا استفاده میکنند. مگر یک بچه 3 ساله چقدر نقاشی میکشد که ماهی یک بسته هزار تایی کاغذ آچهار استفاده میکند یا ماهی یک بسته ماژیک و مداد رنگی و مداد شمعی استفاده میکند. در مورد غذا هم باید بگویم واقعا برنج خالی به بچه ها میدادند. کمبود امکانات هم بیداد میکرد. تا جایی که یک روز که فعالیت درست کردن کاردستی داشتند به خاطر کم داشتن قیچی، بچه من را به حیاط فرستاده بودند که تاب بازی کند. یک استخر پلاستیکی بادی وسط حیاط گذاشته بودند که بچه ها مثلا در آن آب بازی کند. از اول هفته تا آخر هفته همه بچه ها در آن آبتنی میکردند و آب آن هم تعویض نمیشد. آخر هفته آن آب به قدری کثیف بود که کف استخر بادی معلوم نبود. من که به شخصه درخواست داده بودم به هیچ عنوان دخترم را سمت آن هم نبرند ولی برای پر کردن وقتشان ساعتی را به آب بازی کنار آن آب و پاشیدن آن آب آلوده به سر و صورت هم میگذراندند. من که اصلا راضی نبودم و بعد از دو ماه دخترم را از آن مهد خارج کردم. در ضمن به نظر من آن خانم به اصطلاح دکتر اگر سالن مد و زیبایی میزدند به مراتب موفقتر بودند و با ظاهرشان تناسب بیشتری داشت!!!!
سلام
من دخترم مهد سفیر تو خ سیف رو تجربه کرده فوق العاده هر روز بچه ها مریض بود مهد الوده کثیفیه چون مادرهای کارمند بانک پارسیان می یان انجا اصلا راضی نبودم
بعد گلدونه رفت که مجوز نداره به مادر پدرها آگاهی نمی دن اگر اتفاقی برای بچه بیفته به عهده والدینه ، بهترین مهد رشد تو این منطقه
لطفا سوالی دارین ایمیل بزنید
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت