مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --باغ فیض توسط آبادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دخترم رو مهد کیمیا میارم بسیار مهد منظم با مدیریت عالی هست و خیلی خوشحالم که دخترم هر روز شاد به اونجا میره توصیه میکنم حتما برید نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --باغ فیض توسط bazaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --باغ فیض توسط سارخانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی دنبال یه مهد خوب برای دخترم میگشتم در محدوده گیشا دوستم مهد گندم و معرفی کرددخترش و گذاشته و خیلی راضیه خدمات مهد و مربیاشون عالی هستن اینم شماره مهد 86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --باغ فیض توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دخترمو برای ثبت نام بردم مهد کودک کیمیا و خیلی راضی ام چون برام مهمه که دخترم تو چه محیطی بزرگ میشه شمارشونم 44826304 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
سلام
من دختر و پسرم رو به مهد طلا سپردم. قبل از اینکه بخوام بچه ها رو به مهد بسپارم مهدهای محدوده باغ فیض رو بررسی کردم اما هیچکدوم به کیفیت این مهد نبود. هم دو زبانه است، هم پرسنل دلسوز داره و از همه مهمتر مدیر دلسوز اونه. اصلا نگران بچه ها نیستم. در این مهد به تنها چیزی که فکر نمیشه پوله. بر عکس مهد ایمان و شهرزاد.
از همشون متشکرم چون من اینقدر که نگران بچه هام بودم می خواستم قید کارم رو بزنم ولی الان با خیال راحت و آرامش به کارم میرسم.
به نظرم مهد ايمان اخيرا از نظر قيمت يك مقدار غير منصفانه شده است.
سلام . به نظر من اخيرا مهد ايمان از نظر قيمتي يك مقدار غير منصفانه عمل ميكنه .
به نظر من مهد ایمان بهترین مهد منطقه 5 و اطرافشه. من که حدود 10 ساله میشناسمشون و خیلی راضیم.دو زبانه هم هست اول پسرم اونجا بود الانم دخترم. مدیر خیلی منصفی داره که بیشتر به کیفیت اهمیت میده تا پول اینم شمارشه 44417162
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت