شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگر شمالی-انقلاب تا آل احمد توسط اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارگاههای مادر و کودک و خانه بازی گندم در کیشا عالیه. اینستاشون gandom.kidsclub ۸۸۲۸۷۴۷۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگر شمالی-انقلاب تا آل احمد توسط bazaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
با سلام
من پسرم را از سه سالگی تو مهد مهر فرشتگان که الان به اسم مهد فرایان تغییر نام پیدا کرده گذاشتم خدا روشکر خیلی راضیم هم از مدیریت و هم از پرسنل زحمتکش و دلسوز پسرم خیلی چیزها یاد گرفته و از این بابت خوشحالم مهد بسیار خوبی است.
ورود عضویت