مامان امیر جان موافقم دختر منم میره مهد آسمان آبی به ظاهر مهد کوچکیه ولی فضای داخلش خیلی شاد و جذاب خوبی دیگرش اینه که خلوته و رسیدگیشان نسبت به مهد دیگه بهتره.ملیکای من خیلی مربی و مهدش را دوست دارد و با رضایت به مهد میرود
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --آیت الله کاشانی توسط احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این موسسه خیلی عالی داره کار میکنه امیدوارم شعبات زیاد بزنه ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --آیت الله کاشانی توسط hosna به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد کودک گندم خیلی خوبه من خواهرم دخترش و گذاشته خیلی راضیه و رسیدگی میکنن و مربیاش واقعا با تجربه هستندپیشنهاد میکنم بهتون و شمارش و میزارم اگه لازم داشتید حتما یک سر برید 09352525681,86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --آیت الله کاشانی توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بک مدت هست دخترهامو به خانه کودک گندم میبرم. تمیز هستن و کادر خوبی داره. بازی میبرم اما میخوام از مهرکاه مهدکودک هم از مهر میبرم تلفن تماسشون ۸۸۲۸۷۴۷۰ هست و اینستا gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --آیت الله کاشانی توسط اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارگاههای مادر و کودک و خانه بازی گندم در کیشا عالیه. ۸۸۲۸۷۴۷۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --آیت الله کاشانی توسط غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی دنبال یه مهد خوب برای دخترم میگشتم در محدوده گیشا دوستم مهد گندم و معرفی کرددخترش و گذاشته و خیلی راضیه خدمات مهد و مربیاشون عالی هستن اینم شماره مهد 86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --آیت الله کاشانی توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دخترمو برای ثبت نام بردم مهد کودک کیمیا و خیلی راضی ام چون برام مهمه که دخترم تو چه محیطی بزرگ میشه شمارشونم 44826304 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
مهد کودک آسمان آبی واقع در بلوار اباذر خ شالی پایین تر از بیمارستان پیامبران مهد کودک خوبیه من از لحاظ بهداشت و مربیان و آموزش راضی هستم.شهریه اش نسبت به مهد های اطراف پایین تر ولی امکاناتش خوبه.
با سلام به نظر من بهترین مهد کودک در منطقه ی 5 مهد کودک آرمان است چون تعداد بچه ها بیشتر از ظرفیت نمیباشد در صورتی که بعضی مهد کودکها بسیار شلوغ هستند و که در این صورت رسیدگی بسیلر ضعیف میباشد من هر دو فرزندم تا تا سن دبستان در آن مهد کودک بودند و اکنون هم فرزند برادرم آنجاست که ایشان هم خیلی راضی هستند
سلام.به کمک خدا آرایشکاه مخصوص کودک و نوجوان داریم تاسیس می کنیم .اگه تمایل دارید که فرزندان شما در محیطی سالم موهایشان کوتاه شود به مراجعه کنید.مشکل خیلی از والدین در موقع ارایش کودکان گریه کردن و ترس کودکان است که چون این ارایشگاه محیطی شاد و کودکانه دارد و وسلیل آرایشی مخصوص کودکان است این ترس کمتر می شود.در پایان ارایش هدیه ای نیز به کودک ونو جوان شما اهدا میشود. با تشکر ارایشگاه کودک ونوجوان فلکه دوم صادقیه قبلا از حضور تماس بگیرید09395261136
ورود عضویت