مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --دولت آباد توسط لیلا درویشی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام . من واقعا از نحوه کار تو مهد نارگل راضی هستم، دخترم خیلی پیشرفت داشته، از لحاظ نظافت هم واقعا اهمیت میدن، نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --دولت آباد توسط ملیکا رزاقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد نارگل بهترین مهد هستش، مهمترین چیزی که داره اینه که مدیر باسواد و متخصصی داره، ممنون از مدیریت مهد و کادر خوبشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --دولت آباد توسط رویا عظیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دخترم اززمانیکه میرن مهدنارگل خیلی رفتار واخلاقش خوب شده وتو یادگیری نقاشی پیشرفت زیادی کرده وهمینطور آموزششون خیلی عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
مهدکودک نارگل به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --دولت آباد توسط سپیده افخمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به تازگی پسرمو مهدکودک نارگل بردم از تمیزی مهد تو این شرایط کرونایی خیلی راضیم ، رفتار مربی ها هم خیلی خوبه و با حوصله هستن ، با وجودی که پسر من شیطونه ولی خیلی صبورانه رفتار میکنن ، مدیر مهد هم که روان شناس هستن خیلی روی نیروهاشون حساس هستن ، من خیلی راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک نارگل
سلام دوستان
مهدکودک قاصدک اسمانی خیلی خوبه من برادرم اونجا میره ولی امسال دیگه داره میره پیش دبستانی دکترحسابی ما که خیلی از این مهدکودک راضی بودیم
راستی ادرسشو یادم رفت بگم:فلکه سوم دولت اباد
ورود عضویت