بهترین مهد کودک از نظر من مهد کودک طاووس در خواجه عبداله انصاری است زیرا ضمن صداقت که حلقه گمشده بسیاری از مهد کودک ها است،پیشرفت در آموزشها وپرورش کودکان را تحت نظر دارند وبا برخورد دلنشین و شهریه مناسب به اعتقاد من وبسیاری از خانواده ها نمونه هستند.
من هم موافقم ،از وقتی دخترمو به خاطر تغییر محل سکونتم از اونجا بیرون آوردم، دیگه جایی شبیه اون پیدا نکردم. فکر کنم باید سرویس بگیرم دوباره بفرستمش طاووس.
شاید راست میگین،اما من ازشون ناراضیم. چون برای پیش دبستانی آزمون ورودی دارن ودختر دسته گلمو با این آزمون رد کردند و پذیرش نکردند.
سلام.من رفتم مهد کودک طاووس را دیدم.به نظر مهد تمییز و خوبی می امد.اما از شما خواهش دارم اطلاعاتی در مورد مهد اگه دارید به من بگید.دنبال یه مهد خیلی خوب میگردم برای دخملم.ایا مهد طاووس خوبه؟ممنون.
دختر و پسر دوقلوی من در تمام مهدهای این منطقه بیشتر از یک ماه دوام نیاوردند ولی الان 5 ماهه مهد طاووس هستند. قبلش فکر میکردم بچه های من مشکل دارند اما حالا فهمیدم کارکنان این مهد تأثیرگذار بودند،من که ازشون سپاسگذارم.
نظرتون راجع به مهد رهگشا چیه؟
دوقلوهای من رهگشا هم بودن ولی فقط 2 هفته ، چون تو این مدت کوتاه وزن کم کردند که دکترشون گفت مهدشونو عوض کن وخدا را شکر از وقتی رفتن طاووس،این مشکل برطرف شد.
به نظر من هم در بین مهدهای منطقه از همه تمیزتر بود،یکی از مادرها روزی که برای ثبت نام رفتم میگفت سالی یکبار تزِیینات مهد جدید میشه.
مهد رهگشا به نظافت بچه ها هنگام دستشویی رفتن توجه نمی کند و چون توالت فرنگی ندارد و بچه های کوچک نمی توانند به راحتی از توالت ایرانی استفاده کنند آنها را کنار کاسه توالت مینشانند که این باعث میشه شلوار و کفش بچه ها آلوده بشه و چون در محیط مهد و کلاسها هم با کفش هستند و ممکنه که با پا روی نیمکتهاشون بشینند پس محیط آلوده ای داره .
من دخملمو یک ماه مهد طاووس گذاشتم.اما اصلا راضی نبودم.دخملم میگفت اب خواستم اما بهم ندادند.من به مربیش گفته بودم حتما دستشویی ببرتش اما نمیبردنش.و ......
دیگه دخملیمو نذاشتم اون مهد.وقتی هم مدیرش فهمید نمیخوام دخملمو بذارم اون مهد رفتارشون خیلی تغییر کرد و غیر محترمانه شد.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
پاسخ به مريم خ: عزيزم من ديروز مهد رهگشا رفته بودم تا پسرم رو ثبت نام كنم،موقع ديدن محيط متوجه شدم كه بچه ها إز توالت فرنگي استفاده ميكنند
دوست عزيز منم مشكل تو را داشتم با مديريت صحبت كردم ايشو ن گفت بهز يستي قبلا دستور تعو يض آن رابا توالت إيراني داد ه است. اما در أولين فرصت باز سا زي مي گردد و خو شبختا نه به قول خود عمل. كرد ند و در حال حاضر.بچه ها إز ان. استفا ده مي كنند جائ نگراني نيست.
رهگشا عاليه !!!
من دخترم رو از نوزادي تو تمام مهد كودك هاي منطقه خواجه عبدالله و سيدخندان و جلفا و دبستان گذاشتم ولي هيچ كدوم نتونست انتظارات من رو برآورده كنه و تنها مهدي كه ازش راضي بودم رهگشا بود، از نظربهداشت كه فوق العاده هست و تازه آموزش هايي كه داره با هر جايي كه مقايسه كردم فرق داره و خلاصه من سالهاست كه او نجا ميرم و ازشون از هر نظر راضي هستم
ورود عضویت