من یک مهد میشناسم تو سردار جنگل جنوبی خ بهار غربی کوچه شاهد 2 که دخترم اونجا میره خیلی هم از لحاظ کیفیت و قیمت ازش راضی هستم چون پیش دبستانی داشت پسرمو هم پارسال پیش دبستانی اونجا نوشتم که از آموزشها و شیوه رشد پسرم راضی بودم تلفن و موبایل مدیرش را برای تحقیقات بیشتر براتون نوشتم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --پونک-سردارجنگل توسط فرناز امانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی عالی واقعا راضی هستم این مهد پیش دبستانی فوق العاده ای داره با مدیریت و مربیان درجه یک دستشون درد نکنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --پونک-سردارجنگل توسط فاطمه میثاقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مربی های پیش دبستان مهد کیمیا عالی هستن من که به شدت راضی ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --پونک-سردارجنگل توسط سپیده آل احمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پسرم رو سال پیش آوردم مهد کیمیا پسرم خیلی وابسته بود ولی انقدر مربی های توانمند اونجا هست که منو کمک کردن و پسرم الان راحت میره مهد عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --پونک-سردارجنگل توسط مریم صولتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دخترم رو مهد کیمیا میارم بسیار مهد منظم با مدیریت عالی هست و خیلی خوشحالم که دخترم هر روز شاد به اونجا میره توصیه میکنم حتما برید نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
سلام من از مهد کیمیا بازدید کردم بسیار عالی بود و برخوردشون با کودک خیلی خوب بود ممنون
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --پونک-سردارجنگل توسط فرهادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی دنبال یه مهد خوب برای دخترم میگشتم در محدوده گیشا دوستم مهد گندم و معرفی کرددخترش و گذاشته و خیلی راضیه خدمات مهد و مربیاشون عالی هستن اینم شماره مهد 86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهدکودک کیمیا به عنوان بهترین مهد کودک محله --پونک-سردارجنگل توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دخترمو برای ثبت نام بردم مهد کودک کیمیا و خیلی راضی ام چون برام مهمه که دخترم تو چه محیطی بزرگ میشه شمارشونم 44826304 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک کیمیا
عزيزم اسم مهدش چيه ؟
سلام مامانای عزیر من این مطلب رو برای مامانای عزیز که تو پونک دنباله یه مهد کودک خوب میگردن میزارم چون خودم خیلی وقت گذاشتم من یه پسر 4 ساله دارم و به همه مهدکودکهای تو پونک رفتم و امتحان کردم مهد کودک نارنجی خیلی معروفه ولی انقدر شلوغ و گرون بود که منصرف شدم مهد کودک لاوان که فهمیدم مجوز بهزیستی نداره و چون خودم وکیل هستم از مامانای عزیز خواهش می کنم فرزندشون رو که سرمایه زندگیشونه رو دست کسانی که قادر به گرفتن مجوز نیستند(حتما یه مشکلی دارند که بهزیستی بهشون مجوز نداده) نسپارند. من یه مهد کودک تازه تاسیس اول خیابان سردار جنگل پیدا کردم و حالا پسرم حدود 4 ماهه که به اونجا میره خیلی ازشون راضی هستم هم شهریه از همه کمتر میگیره (تمام وقت 280) هم ساختمونش ترو تمیزه هم خلوته و از همه مهمتر رفتار مدیرش عالیه و مربی خوبی هم داره آدرس و تلفون رو میزارم اگه امتحان کنید پشیمون نمیشید اول سردار جنگل خیابان فرزانه غربی نبش میلاد پ1 44456697
ورود عضویت