با سلام
من پسرم را از سه سالگی تو مهد مهر فرشتگان که الان به اسم مهد فرایان تغییر نام پیدا کرده گذاشتم خدا روشکر خیلی راضیم هم از مدیریت و هم از پرسنل زحمتکش و دلسوز پسرم خیلی چیزها یاد گرفته و از این بابت خوشحالم مهد بسیار خوبی است.
مهد لبخند ماه تو جمالزاده شمال ام کارش خیلی خوبه.من راضیم
سلام مژگان جان
مهد مهرفرشتگان و لبخند ماه دیدیم و با هم مقایسه کردم .مهد لبخند ماه زیر نظر کارشناسان ارشد اداره میشه به نظرم اومد که لبخند ماه بهتر از مهر فرشتگان .
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگر شمالی-انقلاب تا آل احمد توسط اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارگاههای مادر و کودک و خانه بازی گندم در کیشا عالیه. اینستاشون gandom.kidsclub ۸۸۲۸۷۴۷۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگر شمالی-انقلاب تا آل احمد توسط bazaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
ورود عضویت