مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --طرشت توسط سلما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر خودم را در مقطع پیش دبستانی دراین مهد که در خیابان سازمان آب ستارخان است ثبت نام کرده ام از کادر آموزشی بخصوص زبان این مهد بسیار رضایت کامل رادارم در این مدت یک سال از محیط خوب و دلنشین مهد بسیار راضی بودم و به تازگی پسرشیرخوار خودم را در این مهد ثبت نام کردم و به همه پدر و مادرهای خوب پیشنهاد می کنم که حتما از محیط خوب و شاد و مربیان خوب این مهد دیدن کنند😘☺️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --طرشت توسط شیرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام و عرض ادب خدمت مادران عزیز خوشحالم از اینکه بعد از پیگیرهای مکرر و پرس و جوهای ماهانه خودم مهد خوبی رو انتخاب کردم چون در اوایل همسرم زیاد موافق مهد نبودند اما الان بعد از گذشت ۳ ماه اظهار رضایت ایشان و همچنین دخترم برام خیلی خوشاینده و اینکه خودم هم تونستم به کارم برگردم و تشکر می کنم از کادر مهد بابت اردوهای علمی و جامع و مسئولیت سنگینی که تقریبا هر ماه به عهده می گیرند برای شادی و حس استقلال بچه ها سپاس فراوان دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --طرشت توسط sara به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد کودک گندم خیلی خوبه من خواهرم دخترش و گذاشته خیلی راضیه و رسیدگی میکنن و مربیاش واقعا با تجربه هستندپیشنهاد میکنم بهتون و شمارش و میزارم اگه لازم داشتید حتما یک سر برید 09352525681,86013158 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
ورود عضویت