موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط امیر معالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مدیرشون آقای دکتر مجد هستش که مشاور 400 تا مهدکودک هستند مگه میشه مرکز خودشون بد باشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط نورا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تازه دخترم رو اینجا ثبت نام کردم. هنوز اونقدر شناخت ندارم از فرزندان برتر. فقط میتونم بگم از اول مهر دوتا مهد دیگه نیکا رو بردم که بهتره اسمشون رو نگم. چون دخترم وابستگی زیادی به من داشت نتونستن جداش کنم یک ماه از کار و زندگی افتادم. آخر سر هم نتونستن جداش کنم. بعد که رفتم فرزندان برتر خانم صدیقیان ظرف یک هفته پله پله از من جداش کرد. اصلا هم بهانه نگرفت نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط زیبا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تعریف فرزندان برتر یوسف آباد رو خیلی شنیدم فقط متاسفانه ظرفیتش خیلی کمه هر سال چهل نفر بیشتر نمیگیره منم اسمم رو گذاشتن تو رزرو نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط معصومه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهمترین نکته در مورد فرزندان برتر اینه که مدیرشون خانم صدیقیان بهترین مربی های مهدکودک رو آموزش داده و تربیت کرده و به بهترین مهدهای تهران فرستاد اکثر مربی های که اسم در کردن شاگرد ایشون بودن نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --یوسف آباد توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بک مدت هست دخترهامو به خانه کودک گندم میبرم. تمیز هستن و کادر خوبی داره. بازی میبرم اما میخوام از مهرکاه مهدکودک هم از مهر میبرم تلفن تماسشون ۸۸۲۸۷۴۷۰ هست و اینستا gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --یوسف آباد توسط اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارگاههای مادر و کودک و خانه بازی گندم در کیشا عالیه. ۸۸۲۸۷۴۷۰ اینستا gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --یوسف آباد توسط bazaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط مولایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مربی هاشون خیلی با سوادن برا همین فقط بچه نگه نمیدارن کاملا آموزش میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط alavi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و همسرم سهماه دنبال مهد بودیم دیگه واقعا خسته شده بودیم خیلی اتفاقی با فرزندان برتر آشنا شدیم من جفت پسرام رو میبرم اونجا البته مدت زیادی نیست 3 ماهه میبرم ولی خیلی راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
موسسه پرورش فرزندان برتر به عنوان بهترین موسسه خلاقیت محله --یوسف آباد توسط yalda به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فقط حیف که مدرسه ندارن و تا پیش دبستانی هستن فوقالعادددنننن نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه پرورش فرزندان برتر
ورود عضویت