مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط آرزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به عزیزانی که بچه هاشون در مهد ارزوهای فرشتگان هست خواستم بگم واقعا در جذب بچه های جدید و کوچولو وقت میزارند و همکاری می کنند در صورتی که من چند تا مهد دیگه برده بودم اجازه موندن مادر رو نمی دن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط سلما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر خودم را در مقطع پیش دبستانی دراین مهد که در خیابان سازمان آب ستارخان است ثبت نام کرده ام از کادر آموزشی بخصوص زبان این مهد بسیار رضایت کامل رادارم در این مدت یک سال از محیط خوب و دلنشین مهد بسیار راضی بودم و به تازگی پسرشیرخوار خودم را در این مهد ثبت نام کردم و به همه پدر و مادرهای خوب پیشنهاد می کنم که حتما از محیط خوب و شاد و مربیان خوب این مهد دیدن کنند😘☺️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط شبنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با عرض سلام و احترام من حدود یکسال و نیم که از حضور خوب و مهربان این مهد بهره بردم و با تمام وجود از زحمات و خلاقیت های کادر اموزشی در مورد کودکان تمام سنین سپاسگزارم کارهایی که در خصوص اموزش و مهارتها انجام می دهند تقریبا میشه گفت خاص و نادره که من دوست داشتم النا در تمام مقاطع تحصیلیش تجربه کنه، که متاسفانه بعید می دونم جاهای دیگه این طوری باشه امیدوارم بچه های بیشتری بتونند حداقل تا ۶ سالگی در کنار شما کودکی خوب و شادی را تجربه کنند ❤️❤️❤️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مامان یسنا هستم اموزش های این مهد طوری هدفمند برنامه ریزی شده که الان دختر من که کلاس اول دبستان هست بیشتر اموزش ها رو مخصوصا در مورد حروف فارسی و زبان اموزی اشناست و نیازی به کمک من نداره از این بابت تشکر می کنم از مربی زحمتکش و مهربونش نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مهرنوش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مربی های فوق برنامه مهد جدا از مربی ثابت خوده بچه هاست و با مدرک و سابقه معتبر این خیلی برای من مهم بود چون خیلی از مهدها مزایا رو ندارند . نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط الیناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهد ارزوهای فرشتگان برای بچه هایی که تمام وقت هستند در نوبت بعد از ظهر مربی توانمند و خلاقی در نظر گرفته اند که بسیاری از اولیا راضی اند چون خیلی با بچه ها به صورت نمایشی و قصه گویی بازی می کنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط سحر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ممنون بابته اینکه می تونیم نظراتمون رو راحت مطرح کنیم من درخواستی که دارم اینه که بیشتر بچه ها رو به اردو یا جاهای تفریحی ببرند چون واقعا خانواده ها مخصوصا مادران کارمند فرصت این رو ندارند که در طول هفته بچه ها رو به مکانهای بازی و تفریحی ببرند اگر این فرصت رو مهد در اختیار بچه های ما قرار بدند خیلی ممنون و سپاسگزاریم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط شیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام و خسته نباشید امسال با نظر و پیشنهادات اولیا برای تایم بعد از ظهر بچه ها مربی جدا گذاشتند که بیشتر با بچه ها بازی های گروهی و خلاقیتی انجام میدن که خیلی بهتر شده خواهش دارم که این روند ادامه داشته باشه چون بچه ها واقعا تخلیه انرژی میشن و خیلی براشون مفیده و شبها راحت می خوابند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت به عنوان بهترین مهدکودک محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط شیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام الناز هستم از اولیای قدیمی مهد که الان دخترم مدرسه میره من کاملا با نظر مرجان خانم موافقم مدیریت ارتباط خوبی با بچه ها داره اینقدر که بچه من بیشتر دوست داشت تو دفتر مدیرت باشه تا سر کلاس و این جذب بچه ها رو بیشتر می کنه و احساس مسئولیت کلیه پرسنل مهد و مدیریت قوی نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک آرزوهای فرشتگان با سابقه 10سال فعالیت
ورود عضویت