سلام به همه مامانا. من خودم برای دخترم خیلی گشتم جایی رو پیدا کنم که کلاسای تخصصیه جدا داشته باشه که دقیقا بدونم دخترم تو مهد داره چی کار میکنه و البته قیمت کلاس رو جدا مجبور نباشم بدم . و کلا بزرگ و تخصصی باشه. بالاخره یه مهدی رو جدیدا در فرمانیه دیدم که تازه افتتاح شده و خیییییییییییییییلی متفاوت و لوکس و خاصه و کلی امکانات بازی و آموزشهای خاص داره که من خودم با اینکه 6 سال دخترم رو مهدای منظقه یک گذاشته بودم اصلا ندیده بودم این جور جایی تا حالا. این مهد کودک با آخرین متد مهد کودکهای ژاپنی و حتی اروپایی ساخته شده و وااااااقعا ارزششو داره که برین از نزدیک ببینید . عین بهشت میمونده ..فقط اینو بگم که اصلا از مواد و وسایل پلاستیکی استفاده نشده و همه چیزش چوبی و طبیعی هست. هر کلاسش با کلاس دیگه فرق داره و بچه ها برای آموزشهای مختلف کلاسشون رو عوض میکنن میرن یه کلاس دیگه با کلی امکانات مربوط به همون آموزش . همه کلاسها یه در داره که توش یه پنجره داره که مادر میتونه بچش رو ببینه. آکادمیه زبانش هم عااالی بود 4 تا مربی داشت . فکر کنید با همون هزینه ثبت نام این همه امکانات واقعا آدم تعجب میکرد. هر 4 تا بچه با یه مربی زبان کار میکنن . میشه گفت خصوصی بود کلاس زبانش . تمام کادرش هم کارشناسی ارشد دارن و کلا تجربشون خیلی زیاده و خیلی هم مهربونن . من دلم نیومد نگم چون واقعا این جور فضاها باید شناخته بشن.البته ظرفیتش محدود بود و از اون مهداییه که سریع پر میشه . شمارش هم این بود آدرسش هم فرمانیه غربی نبش پور هاشمی پلاک 189 شمارش 22732732
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام به همه مامانا. من خودم برای دخترم خیلی گشتم جایی رو پیدا کنم که کلاسای تخصصیه جدا داشته باشه که دقیقا بدونم دخترم تو مهد داره چی کار میکنه و البته قیمت کلاس رو جدا مجبور نباشم بدم . و کلا بزرگ و تخصصی باشه. بالاخره یه مهدی رو جدیدا در فرمانیه دیدم که تازه افتتاح شده و خیییییییییییییییلی متفاوت و لوکس و خاصه و کلی امکانات بازی و آموزشهای خاص داره که من خودم با اینکه 6 سال دخترم رو مهدای منظقه یک گذاشته بودم اصلا ندیده بودم این جور جایی تا حالا. این مهد کودک با آخرین متد مهد کودکهای ژاپنی و حتی اروپایی ساخته شده و وااااااقعا ارزششو داره که برین از نزدیک ببینید . عین بهشت میمونده ..فقط اینو بگم که اصلا از مواد و وسایل پلاستیکی استفاده نشده و همه چیزش چوبی و طبیعی هست. هر کلاسش با کلاس دیگه فرق داره و بچه ها برای آموزشهای مختلف کلاسشون رو عوض میکنن میرن یه کلاس دیگه با کلی امکانات مربوط به همون آموزش . همه کلاسها یه در داره که توش یه پنجره داره که مادر میتونه بچش رو ببینه. آکادمیه زبانش هم عااالی بود 4 تا مربی داشت . فکر کنید با همون هزینه ثبت نام این همه امکانات واقعا آدم تعجب میکرد. هر 4 تا بچه با یه مربی زبان کار میکنن . میشه گفت خصوصی بود کلاس زبانش . تمام کادرش هم کارشناسی ارشد دارن و کلا تجربشون خیلی زیاده و خیلی هم مهربونن . خیلی خیلی هم نو و تمیزه. من دلم نیومد نگم چون واقعا این جور فضاها باید شناخته بشن.البته ظرفیتش محدود بود و از اون مهداییه که سریع پر میشه . شمارش هم این بود آدرسش هم فرمانیه غربی نبش پور هاشمی پلاک 189 شمارش 22732732
سلام به همه مامانا. من خودم برای دخترم خیلی گشتم جایی رو پیدا کنم که کلاسای تخصصیه جدا داشته باشه که دقیقا بدونم دخترم تو مهد داره چی کار میکنه و البته قیمت کلاس رو جدا مجبور نباشم بدم . و کلا بزرگ و تخصصی باشه. بالاخره یه مهدی رو جدیدا در فرمانیه دیدم که تازه افتتاح شده و خیییییییییییییییلی متفاوت و لوکس و خاصه و کلی امکانات بازی و آموزشهای خاص داره که من خودم با اینکه 6 سال دخترم رو مهدای منظقه یک گذاشته بودم اصلا ندیده بودم این جور جایی تا حالا. این مهد کودک با آخرین متد مهد کودکهای ژاپنی و حتی اروپایی ساخته شده و وااااااقعا ارزششو داره که برین از نزدیک ببینید . عین بهشت میمونده ..فقط اینو بگم که اصلا از مواد و وسایل پلاستیکی استفاده نشده و همه چیزش چوبی و طبیعی هست. هر کلاسش با کلاس دیگه فرق داره و بچه ها برای آموزشهای مختلف کلاسشون رو عوض میکنن میرن یه کلاس دیگه با کلی امکانات مربوط به همون آموزش . همه کلاسها یه در داره که توش یه پنجره داره که مادر میتونه بچش رو ببینه. آکادمیه زبانش هم عااالی بود 4 تا مربی داشت . فکر کنید با همون هزینه ثبت نام این همه امکانات واقعا آدم تعجب میکرد. هر 4 تا بچه با یه مربی زبان کار میکنن . میشه گفت خصوصی بود کلاس زبانش . تمام کادرش هم کارشناسی ارشد دارن و کلا تجربشون خیلی زیاده و خیلی هم مهربونن . من دلم نیومد نگم چون واقعا این جور فضاها باید شناخته بشن.البته ظرفیتش محدود بود و از اون مهداییه که سریع پر میشه . آدرسش هم فرمانیه غربی نبش پور هاشمی پلاک 189 شمارش 22732732
با سلام به نظر بنده بعنوان يك مادر" مهد كودك و پيش دبستاني آينده برتر(آب) " كه جديدا در محله اختياريه و دولت تاسيس شده به لحاظ مدل آموزشي (High scope) كه يك مدل پرورش خلاقيت هستش و مچنين محيط تميز و بهداشتي و جذاب براي بچه ها و داشتن كادر متخصص و تحصيل كرده توصيه مي كنم و به نظرم بهترين مهد خيابان دولت و اختياريه و منطقه 3 مي باشد. ساير دلايلم براي انتخاب مهد كودك آينده برتر: قيمت مناسب نسبت به ساير مهد كودك ها محيط بهداشتي مربيان دلسوز و متخصص غذاي مناسب براي بچه ها زير نظر متخصص تغذيه برخورد بسيار مناسب با والدين و.... تلفن: 22781080-22780747 سايت: www.mahdab.com آدرس: چهارراه پاسداران-خیابان دولت- بين اختياريه جنوبي و ديباجي-فروردین-طاهری-پلاک 1 اينستاگرام : ayandebartar البته اينم بگم كه مهد آينده برتر در اصل يك مركز پرورش خلاقيته و با مهد كودك هاي ديگه از لحاظ روش كاري كاملا متمايزه. آدرس ها رو از سايت مهد برداشتم و اينجا گذاشتم و با توجه به اينكه من خيلي از اين مهد راضي ام يك جورايي دوست دارم اين مطلب رو با ديگر مادران نيز به اشتراك بگذارم موفق باشيد
جايي كه من ميشناسم رو معرفي ميكنم انتخابش با خودتون بد نيست سري بزنيد از امام علي شمال به جنوب تنها ده قيقه است insta:little_artists_school مدرسه خصوصي هنرمندان كوچك ويژه سن ٣تا٥
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
salam,ye mahde kodake khob to farmaniye?mamnoon
ورود عضویت