پسرم 2سالش می خوام مهد بنویسم اما تو محله آذربایجان رودکی خوش لطفا راهنمایی کنید
اون مهدکودک شیخ عطار یر آذربایجان رودکی افتضاح هست در بی مسوولیتی. بچه من را سالم گرفتن و مریض تحویل دادن. یه بچه دیگه را هم دیدم که یکروز تو اون مهد صورتش پر از خراش ده بود و زیر بار نمی رفتن می گفتن از صبح این جوری بوده.
مهدکودک داخل بوستان بین خوش و رودکی نسبتا بد نیست و مهدکودک آفتاب مهتاب سر ازادی شنیدم خوبه اما من امتحان نکردم
من دخترم 1 سالشه از 5 ماهگي مهد بوده دنياي خوش بين رودکي و خوش- مهد خوبيه ولي کلا بچه اي که بره مهدکودک هميشه مريضه!
اگه حوالي ميدان جمهوري دنبال مهد خوب ميگرديد به هيچ عنوان سراغ مهد حامي نرويد بچه من 2 ماه داخل اين مهد بود وبا وجود داشتن به ظاهر مدير زن ما با آقاي .... طرف حساب بوديم ومهد داراي ساختمان فوق ا لعاده قديمي است وتعداد بچه ها هم زياد است وهمه بچه ها با رده سني مختلف داخل يك اطاق نگهداري مي شوند بچه من مدام زخمي ميشود ومن از مربي خودشان كه از آنجا بيرون آمده بود فهميدم و واقعا تاسف خوردم .
نظام بی نظام ارکافرم خواند متاع کذب را نبودفروغی
مسلمان خوانمش زبرانباشد جواب هردروغی جزدروغی
ازطرف همون آقایی که شما در دروغهایتان ذکرنموده اید
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام هرکس حوالی میدان جمهوری دنباله مهد میگرده پیشنهاده من اینه که مهد حامی نبره اولا که مدام در حاله عوض کردنه مربیه دوما مدیرش که یه آقاست بسیار بی ادب و خودخواه است در ضمن آشپز مهد کودک سیگاری است.
درغرب تهران ودرمنطقه ده بهترین مهدکودک،مهددنیای خوش است.بنده دوفرزندم دراین مهد بوده اند.شما ازاداره بهزیستی منطقه هم سئوال کنید این مهدرا معرفی میکنند.
ورود عضویت