مهدکودک و پیش دبستانی فرشتگان به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط الينا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فوق العادس از نظر اموزشي،بهبود روابط اجتماعي كودكان،كارگاههاي گروهي،روان شناسي سپاس از مديريت مجموعهدفرشتگان نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک و پیش دبستانی فرشتگان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
اندیشه نو(چهار ستاره) به عنوان بهترین مهد کودک و پیش دبستانی محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از مهم ترین امتیاز مثبتی که میتونم به این مهد بدم برخورد خوب پرسنل و مدیریت با اولیا و بهداشت بسیار عالی و دقیق این مهد کودک هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز اندیشه نو(چهار ستاره)
مهدکودک و پیش دبستانی فرشتگان به عنوان بهترین مهدکودک و پیش دبستانی محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط فاطمه سالاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این مهد از نظر آموزشی ،اجتماعی و اخلاقی عملکرد بسیار مناسبی داشته و من در طی این یک سال بسیار راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهدکودک و پیش دبستانی فرشتگان
مهدكودك ماه تاب خواه در بلوار ابوذر پل ششم خ بهشتي كوچه 44 از 3 ماه پيش تابلو زده ولي خبري از آن نيست .من ساكن همان خيابان هستم ميخواستم اگر كسي از صاحب اين مهد خبر داره يا اطلاعاتي در مورد آن ميدونه بهم بگه.
ورود عضویت