شهریه مهد میکا، همبازی، سلاله و جیکو را می خواهم لطف می کنید کسانی که اطلاع دارید بفرمایید.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ابنگونه برخورد ها جز لکه دار کردن سایت چیز دیگری را عاید این سایت نخواهد کرد و از نظر اخلاقی و انسانی توهین به شعور و درک مردم خواهد بود
با تشکر
حسینی.
سلام به همه دوستان
پیشنهادم به همه پدر مادرها مهد کودک میکا رو به روی شهر کتاب فرشته است از صمیم قلب ازشون ممنونم.
این آدرس سایت و اینستاگرام مهد
www.mikakindergarten.com
Instagram:mika.kindergarten
سلام
میگم تو این چند ماه هر جا صحبت از مهد که میشه از میکا شروع میکنن حرف زدن که مدیرش اروپاییه که سیستم فوق العاده نوینی پیاده کرده که شوهره پزشکه و که که که ... بسه دیگه تو رو خدا اینقدر اسمه یکی و الکی گنده نکنین بابا.مطمعنم ایرانی ها رو خوب میشناخته پا شده اومده اینجا خدا شانس بده والا
سلام به همه ی دوستان
خیلی جالب که بعضی مهدها وقتی احساس خطر میکنند شروع به تبلیغات منفی راجب مهد های دیگه میکنند ولی لازم که بگم هر بار که به اینجا رجوع میکنم به انتخابم مطمعن تر میشم و خوشحالم که مهد کودکی مثل میکا با تجربه بسیار بالای خود در آموزش و پرورش کودک بالاخره در فرشته تاسیس شد
با مدیریت که صحبت داشتم متوجه شدم که تا به حال هیچ کنسلی در ثبت نام ها نداشته اند پس در نتیجه این پدر گرامی که میگویند همبازی قطعا بهترینه کسی نیست جز مدیریت خود مهد همبازی .
لازم دونستم به عنوان عضو کوچکی از مهد میکا حقایق برای همه روشن شود و توصیه دارم برای پیدا کردن مهد مورد نظر خود بازدیدی از همه ی مهد ها داشته باشید.
سلام به همگی
لازم است اعلام کنم پدری هستم که زیاد اهل نظر دادن ووارد شدن به اینگونه سایت ها نیستم ولی به طور اتفاقی وارد این سایت شدم و برام جالب بود که جایی هست که میتوان راجع به خیلی از حیطه ها بخصوص کار های خدماتی نظر داد و جا دارد از خوشفکری مسئولان این سایت تشکر کنم،البته نظر هر کس قابل احترام میباشد ولی هر خانواده ای با توجه به شرایط خانوادگی خود تصمیم میگیرد.
منزل ما بسیار نزدیک مهد کودک میکا میباشد و کمی بعد از شروع فعالیت این مهد من هم پسرم را آنجا ثبت نام کردم ،راستش از اول انرژی مثبت از اون فضا نگرفتم ولی بعلت خوش برخورد بودن کادر آنجا را انتخاب کردم .پسرم بعد از یک ماه هر روز به بهانه ای دوست نداشت به مهد کودک بره ،من و همسرم تا سه ماه مقاومت کردیم و به خواسته هایش توجه نکردیم ولی بلاخره تصمیم گرفتیم با تحقیق مهدشو عوض کنیم و بلاخره مهد کودک همبازی را انتخاب کردیم.بعضی نظرهایی که خواندم برایمان بسیار تعجب برانگیز بود.بعد از تجربه مهد کودک میکا ، همبازی عالیه،برنامه ریزی بسیار منظم، محیط صمیمی، مدیریت پاسخگو... در این مهد کودک همه چیز سر جای خودش هست و پسرمن هر روز با اشتیاق به مهد کودک میرود .گذشته از آن معلومات زبان انگلیسی و فارسی وپیشرفت پسرم که برای ما باور نکردنیست ، مهر تآییدی بر انتخاب درستمان میباشد.
قطعآ مهد کودک همبازی بهترین انتخاب است.
منم دقیقا از مهرماه سال 92 دخترمو مهد همبازی می بردم. ولی اصلا از فضا راضی نبودم. کلاسها خیلی کوچیک و تاریک بودند . پله هاشونم وحشتناک منو ترسوند. بعد که یهو چند تا بچه اضافه شدند مدیریت رو کافی نمیدیدم. به خاطر همین رفتم جیکو ثبت نام کردم. از جیکو هم اصلا راضی نیستم . هیچیشون خوب نیست, فقط دنبال پولن. فک کنم همه مهدها همینند . الانم که میخوام بچمو ببرم جای دیگه شهریه منو پس نمیدن. رفتم به بهزیستی شکایت کردم فعلا که منتظرم. کسی مهد بهتری میتونه بهم معرفی کنه؟؟؟
دختر من از مهر ٩٢ به مهد كودك همبازي ميره با برنامه ريزي منظم و دقيق خانم سوزان داربي در حال حاضر با لحجه بسيار زيبايي انگليسي حرف ميزنه خبر نامه هاي مهد، جشن هاوبرنامه ها عالين اون مهدش و مربي هاشو دوست داره وحتي روزهاي تعطيل دلش ميخواد بره مهد در مهد هميشه و در هر زماني به روي من باز بوده و حضور هميشگي خانم نواب دوست داشتني به من آرامش خاطر ميده من همبازي را به وسواسي ها توصيه ميكنم
ورود عضویت