با سلام به نظر بنده بعنوان يك مادر" مهد كودك و پيش دبستاني آينده برتر(آب) " كه جديدا در محله اختياريه و دولت تاسيس شده به لحاظ مدل آموزشي (High scope) كه يك مدل پرورش خلاقيت هستش و مچنين محيط تميز و بهداشتي و جذاب براي بچه ها و داشتن كادر متخصص و تحصيل كرده توصيه مي كنم و به نظرم بهترين مهد خيابان دولت و اختياريه و منطقه 3 مي باشد. ساير دلايلم براي انتخاب مهد كودك آينده برتر: قيمت مناسب نسبت به ساير مهد كودك ها محيط بهداشتي مربيان دلسوز و متخصص غذاي مناسب براي بچه ها زير نظر متخصص تغذيه برخورد بسيار مناسب با والدين و.... تلفن: 22781080-22780747 سايت: www.mahdab.com آدرس: چهارراه پاسداران-خیابان دولت- بين اختياريه جنوبي و ديباجي-فروردین-طاهری-پلاک 1 اينستاگرام : ayandebartar البته اينم بگم كه مهد آينده برتر در اصل يك مركز پرورش خلاقيته و با مهد كودك هاي ديگه از لحاظ روش كاري كاملا متمايزه. آدرس ها رو از سايت مهد برداشتم و اينجا گذاشتم و با توجه به اينكه من خيلي از اين مهد راضي ام يك جورايي دوست دارم اين مطلب رو با ديگر مادران نيز به اشتراك بگذارم موفق باشيد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کلینیک سهای سلامت 09102099537-22829537
مرکزروان درمانی وروانپزشکی
درمان های غیر دارویی و نوروفیدبک
آزمون های روان شناختی و هوش و استعداد
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
من دختر نیلو رو چند وقته میزارم مهد باغ کودک، توی چند وقته که خیلی از کارشون راضی بودم، مهد شون فضای بزرگ و خیلی تر تمیزی داره، از طرفی تعداد بچه های توی کلاس هم خیلی مناسبه. نیلوی منم خیلی از مهد خوشش اومده، طوری که جمعه ها هم گاهی بهونه مهد و میگیره ...
آدرس شون هم اقدسیه، موحد دانش، کوچه پارک اول، پلاک6 - تلفن شون 22292346 این اطلاعات + کروکی جاشون رو از توی سایتشون ام میتونید ببینید.
http://baghekoodak.ir
بهترین مهد کودک تو محله نیاوران مهد کودک رضویه است با مدیریت خانم لباف که تو خیابان نیاوران روبروی جماران خیابان رفیعی است .واقعا عالی و خدایی کار می کنند. تعداد بچه هاشون هم کم است . بچه ها رو هم یا روز زوج می پذیرند یا روز فرد چون عقیده دارند که بچه باید بیشتر زمانش رو پیش مادرش باشه . کارشون خیلی با خود مدرسه فرق داره.من که راضی بودم. می تونید برید ببینید.
شادان
ورود عضویت